Slåttervallsgatan 5, 6tr

Norra Djurgårdsstaden / Stockholm kommun
Kommande bostad
  • 3 Rum
  • 79 kvm
Anmäl intresse

Välkomna upp till denna välplanerade 3:a med stor balkong i underbart söderläge mot gården. Lägenheten är ljus tack vare fönster i två väderstreck och öppna härliga sällskapsytor. Tidlöst vitt Vedumkök med plats för matplats och trevliga middagsbjudningar vid fönstret. Vardagsrummet har plats för den stora soffgruppen och härifrån nås den stora balkongen som en förlängning av vardagsrummet. Lägenhetens master bedroom har gott om förvaring bakom en skjutdörrsgarderob längs ena väggen och intill det stora sovrummet finner ni det mindre sovrummet som passar utmärkt som barnrum eller gästrum.

Badrummet är helkaklat och fullt utrustat med dusch, handfat med kommod, spegelskåp samt tvättmaskin och torktumlare. Rymlig hall med säkerhetsdörr och gott om förvaring i en hel garderobsvägg med ljusgrå skjutdörrar.

Lägenheten har en genomgående fin ekparkett och gråmålade väggar. Till lägenheten finns ett källarförråd. Övernattningslägenhet finns att hyra i föreningen och garaget samt förrådet nås med hiss ner. Föreningen har även en grön och lummig innergård.

Norra Djurgårdsstaden är en spännande och snabbt växande stadsdel i kanten av Kungliga Nationalstadsparken, invid Bobergs kulturmärkta gasklockor, endast ett stenkast från vatten, natur och city. Fina promenadstråk och bryggor vid Husarviken. Närhet till 4H-gård och joggingspår i Lill-Jansskogen och för andra aktiviteter finner ni Ryttarstadion, Kungliga tennishallen och Östermalms IP som vintertid spolas till is. En ny grundskola planeras byggas i Gasverksområdet. På plats finns redan flertalet förskolor, caféer, restauranger, Hemköp samt Puls&Träning. Närhet till Stockholms universitet och Kungliga Tekniska Högskolan. Läs mer om området på http://www.ekbladet.se

Goda kommunikationer med cykelvägar, buss och tunnelbana. Knappt 10 minuter tar det att cykla in till Stureplan. Med buss 55 tar du dig snabbt till Stureplan eller vidare bort mot Kungsträdgården eller Slussen, buss 75 tar dig till cityterminalen via Stureplan, stombusslinje 6 trafikerar Norra Djurgårdsstaden med start i Ropsten, vidare till Östra Station, Odenplan med slutstation Karolinska institutet. Promenadavstånd till T-bana Ropsten som tar dig in till T-centralen på 8 minuter.

Varmt välkomna på visning!

Pontus Spelmans - Mäklare Gärdet / Östermalm / City

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

79 kvm

Avgift:

4 167 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Ansvarig mäklare

Pontus Spelmans

Pontus Spelmans

0708-99 69 07


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Sandra Hansson

Sandra Hansson

0708-67 70 16


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Slåttervallsgatan 5, 6tr Norra Djurgårdsstaden

HitCounter