Ture nermans gränd 6, 0,5tr

Ture nermans gränd 6, 0,5tr

Kungsholmen / Stockholm kommun
3 895 000 kr
  • 2 Rum
  • 47.5 kvm
Anmäl intresse

Välplanerad och charmig 2:a med delvis öppen planlösning som är social med rymliga ytor. Lägenheten ligger på första våning med fönster i lugnt gårdsläge. Genomgående fina ytskikt med vackra trägolv som är genomgående för bostaden tillsammans med de ljusa väggarna. En yteffektiv planlösning med rymliga rum och en disponering som är social med ett vardagsrum som rymmer både soffa och ett stort matbord. Sovrum med plats för dubbelsäng, flera garderober och fönster i gårdsläge. Funktionellt kök med bra förvaring, breda arbetsytor och öppen köksö mot vardagsrummet. Utöver detta finns det bra förvaring i både inbyggda och fristående garderober samt i tillhörande källarförråd.

Brf Göken är en stor och stabil förening med välskött ekonomi och låga månadsavgifter som inkluderar värme, vatten, bredband och kabel-tv (basutbud). Föreningen äger marken och har en belåningsgrad på ca 3 300 kr/år. Föreningen har flera gemensamma innergårdar med flertalet sittgrupper, fina planteringar med blommor, gräsmattor och grillhörnor. Föreningens medlemmar har tillgång till fem gemensamma tvättstugor, cykelförråd, föreningslokal med takterrass, hobbyrum samt garage där plats finns att hyra från 1300 kr/mån. På varje våningsplan finns även vädringsbalkonger med utemöbler.

På Ture Nermans gränd bor du precis invid Pontonjärparken, Norr Mälarstrand och Riddarfjärden med härlig strandpromenad längs vattnet ned mot Stadshuset och Stockholm city. Fem minuters promenad bort når du Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med stort utbud av caféer, restauranger, barer, butiker samt all tänkbar service. Kommunikationerna är goda med T-bana (promenadavstånd till Fridhemsplan respektive Rådhuset) och flertalet innerstadsbussar. Vid Fridhemsplan passerar även flygbussar till Bromma samt Arlanda förbi. I fastigheten finns restaurangen Krubb och i närområdet finner du ett flertal bra restauranger så som Agnes, Restaurang AG och Mäster Anders.

Varmt välkommen på visning!

Daniella Töre - Mäklare Kungsholmen

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

47.5 kvm

Avgift:

1 037 kr

Visning:

Söndag 16/8 Kl. 11:00-11:40

Pris:

(82 000 kr/kvm) 3 895 000 kr
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Lånekoll

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Ansvarig mäklare

Daniella Töre

Daniella Töre

0708-67 70 27


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Ture nermans gränd 6, 0,5tr Kungsholmen

HitCounter