Lidnersgatan 12B

Kungsholmen / Stockholm kommun
2 895 000 kr
  • 2 Rum
  • 33 kvm

Ytterst välplanerad & fint renoverad 2:a - Högst upp i huset med milsvid utsikt - Nära T-bana!

Välkomna till en av Kristinebergs finaste tvåor, belägen högst upp i huset på våning 6 med stora fönster och magisk utsikt som sträcker sig milsvid högt över delar av Stockholm. Här bor du på en attraktiv adress i området med endast badrocksavstånd till populära klippbad. För en bit mat finns bland annat en sushirestaurang och pizzeria i kvarteret. Våningen är toppfräsch och väldigt fint renoverad, har ett fantastiskt ljus och är ytterst välplanerad. Den är ombyggd till en 2:a med ett ordentligt sovrum och har ett välutrustat kök med diskmaskin och plats för frukostbord samt ett helt nytt badrum som renoverades i år (2020), det är helkaklat och förberett för tvättmaskin. Våningen är från 30-talet och har ett fint parkettgolv, stora fönster, bra takhöjd och nymålade vita väggar och fina snickerier. Det finns gott om förvaring i garderober samt ett externt förråd på våning 7.

Kristineberg är en populär oas mitt i Stockholm som inte bara har sol och bad runt hörnet, det finns dessutom sällsynt bra kommunikationsmöjligheter med tunnelbanan endast ca 400 meter från bostaden.

Föreningen är bra, den bildades 1938 och då byggdes även husen. De äger marken och har endast lån på 4 740 kr/kvm. I föreningen finns tvättstugor i källaren, barnvagnsrum, cykelförråd, övernattningslägenhet (350 kr/natt) och hobbyrum. Föreningen har tvättstugor i samtliga hus i källarplanet.

Vid klipporna finns det kajakuthyrning och du kommer direkt ut i promenadstråket vid Kristinebergs badklippor. Utmärkt kommunikation i form av T-banans gröna linje alldeles intill som tar dig till T-centralen på endast ca 10 minuter samt flertalet busslinjer. I närområdet hittar du bl.a. mataffär, pizzeria och sushirestaurang. Strandpromenaden längs med Hornsbergs Strand ligger bara några minuters promenad bort och bjuder på populära badbryggor, cafeér och bland många andra Restaurang Piren som har blivit mycket populärt hos Kungsholmsborna. Lindhagens Galleria ligger även det endast ett stenkast bort med ett stort utbud av butiker, apotek, systembolag, gym så som Friskis och SATS samt en gigantisk ICA Maxi. Åt andra hållet ligger gröna och trivsamma Fredhäll som bland annat är känt för restaurangen Solstugan och många fler klippor och bra bad. Det finns flertalet parker, tennisbana samt plaskdamm.

Johanna Lindbäck - Mäklare Kungsholmen

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

33 kvm

Avgift:

2 662 kr

Slutbud:

2 895 000 kr (87 727 kr/kvm)

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter