Råbyvägen 53F

Gränby / Uppsala kommun
1 720 000 kr
  • 2 Rum
  • 53 kvm

Ljus och välplanerad tvåa med stor balkong och hiss från markplan!

Nu finns möjligheten att förvärva en ljus och välplanerad lägenhet i omtyckta bostadsrättsföreningen Skriva! Lägenheten är belägen på vån 3 av 6.

Bostadens 53 kvm fördelar sig på en välkomnade hall med goda förvaringsmöjligheter i den platsbyggd garderoben med skjutdörr samt ett förråd som kan enkelt göras om till ett kontor. Fräscht helkaklat badrum med klinkerlagt golv. Badrummet är utrustat med kombinerad tvättmaskin & torktumlare samt en praktisk bänkskiva ovan för avlastning.

Det stora och välplanerade köket ligger i en öppen planlösning mot bostadens vardagsrum med vackert parkettgolv. Här finner ni goda ytor för både förvaring och matlagning på den generösa arbetsytan som lyses upp av inbyggda spotlights. Köket rymmer större matplats där ni kan samlas tillsammans med nära och kära för att avnjuta goda måltider. Bostaden har ett ljust och rymligt sovrum med goda förvaringsmöjligheter och bra ytor för möblering.

Vardagsrummet ligger i en öppen planlösning mot köket vilket maximerar sällskapsytorna och ger utrymme för alla att få plats. Med sina stora fönster ges detta rum både ljus och rymd. Från vardagsrummet kan ni ta er ut till bostadens mysiga och lättmöblerade balkong med sol under stora delar av dagen.

Gränby är en stadsdel som genomsyras av en trygg och avkopplande atmosfär samt är ett av Uppsalas snabbast växande områden. I dessa underbara kvarter har Notar nu nöjet att erbjuda en trevlig och ljus lägenhet. I direkta närhet finner ni grönskande parker, Uppsala city ligger 10 minuter bort och den närliggande Gränbystaden som är Uppsalas största köpcentrum ligger stenkast bort. I närområdet finns förskola, skola, gym, fotbollsplaner och lekparker. Gillar ni långa promenad och djur? I närheten finns "4H", en djurpark där ni tillsammans med barnen kan se lamm, får, killingar, höns, grisar, tupp och kaniner.

För sportintresserade finns IFU-arena, UTK-hallen och Uppsalas ishall där sporter som innebandy och hockey kan utövas.

För er som pendlar kan ni ta er till E4:ans påfart inom några minuter.

Bostaden upplevs bäst på plats, välkommen hem!

Till varje lägenhet hör ett förråd.

Damir Bicharov - Mäklare Uppsala

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

53 kvm

Avgift:

3 321 kr

Slutbud:

1 720 000 kr (32 453 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Damir Bicharov

Damir Bicharov

0768-54 95 05


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Visa på karta
HitCounter