Schantzgatan 4

Norr / Örebro kommun
1 200 000 kr
  • 2 Rum
  • 47 kvm

Nu finns chansen att förvärva denna stilrena och eleganta tvåa på Schantzgatan 4 i Örebro. Den perfekta tvåan för en studerande eller förstagångs köpare. Bostaden har genomgående fina parkettgolv och vita väggar samt balkong i soligt söderläge!

Här möts man av hallen som även har anslutning till badrummet som är utrustat med wc, handfat och dusch. Vidare in kommer kök, vardagsrum och sovrum. Köket är i bra storlek med gott om förvaringsmöjligheter och plats för matgrupp för 4-6 personer. Köket renoverades 2017 och har noggrant valda vitvaror för mat och smak! Vardagsrummet är i bra storlek och har utgång till balkongen som ligger i ett härligt söderläge. Sovrummet har inbyggda garderober och plats för säng. TV och bredband via Comhem ingår i månadsavgiften.

Föreningens gård har en fin anlagd pergola, utemöbler och grillar. Rejäl tvättstuga med torkrum finns i källaren i samma hus där du även har ett källarförråd. Kom och upptäck en liten oas mitt i Norrcity med gångavstånd till centrum, livsbutik och Mejeritorget som har utbud av både matbutik, gym, restaurang och apotek. Förskola samt pizzeria runt husknuten.

Varmt välkommen på visning!

Frida Henriksson - Mäklare Örebro

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

47 kvm

Avgift:

3 558 kr

Slutbud:

1 200 000 kr (25 532 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Frida Henriksson

Frida Henriksson

0761-80 24 10


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Visa på karta
HitCounter