Ingvarsvägen 23

Bromma Norra Ängby / Stockholm kommun
  • 3 Rum
  • 45.5 + 43.5 kvm

Underbart radhus med villakänsla

Varmt välkomna till detta trivsamma radhus med ett bra läge i Norra Ängby. Huset är genomgående i bra skick med en trivsam planering med vardagsrum, sovrum, kök och badrum på det övre planet samt ett stort allrum och tvättstuga i källarplanet. Från vardagsrummet kommet ni ut på den stora marknära altanen som ligger i ett soligt sydvästläge och vidare ut på den trivsamma tomten. Här kan barnen leka skyddat bakom de uppväxta häckarna bland fina gräsytor och gångar i Ölandssten. Tomten har fin jordmån och här växer rosor, rosa pioner, gula dagliljor, alun, äppelträd, krusbär, röda- och svarta vinbär, hallon, jordgubbar, och rabarber.

Huset ligger med ett trivsamt gångavstånd till Norra Ängby skola, flera förskolor och promenadavstånd till Islandstorgets tunnelbanestation på Gröna linjen. Härifrån kan ni också ta bussen till Islandstorget och vidare mot Ängbybadet åt ena hållet och Sundbyberg åt andra hållet. finner ni en mysig affärslänga med flera restauranger. Här ligger också en tennisbana där Björn Borg brukade spela när det begav sig och en mycket trivsam cykelbutik som besökts av många generationer Ängbybor. Från huset är det inte mer än fem minuters promenad till den mycket populära 4H-gården där barnen kan besöka getter, hästar, får och kaniner. I den mycket stora parken finns det mycket att göra för både små och lite äldre barn med gungor, studsmattor, flera sandlådor, rutschkanor i olika storlekar och linbana samt de nyinvigda och fina tennisbanorna.

Information till spekulanter:

Radonfläktarna - finns ingen tidsplan mer än att så fort som möjligt. Det kan bli så att vi sätter in en i nr 21 och därefter mäter om det kan påverka nr 23 och nr 19. Om inte så installeras det radonsugar i alla tre lägenheterna i jobbar med denna fråga tills allt är klart.

Angående beräkningsgrund för värme och vatten:
För lgh i nr 23 är avgiften 2 046 kr/mån och är beräknad efter andelstalen. Värme, 824 kr/mån är beräknad efter ytan och vatten, 175 kr/mån har vi en avräkning varje år så den blir då efter förbrukning.

Angående tomt:
Föreningen innehar 4 st tomter och betalar tomträttsavgäld till Stockholms stad. Den är inte upplåten till bostadsrättshavarna men alla får disponera sin del av tomten. Skärmväggen visar vart gränsen går.

Angående tvättstuga:
Det är 37 radhus men alla tvättar inte, de flesta har egen tvättmaskin. Det är reglerat vilka tider som man får tvätta (troligen mellan 7 - 9 ).

Angående ev ny molok utanför huset:

Ärendet ligger nu i Hyresnämnden för ett avgörande och vi har en jurist från HSB Riksförbund inkopplad. Det gäller installation av ytterligare en liten molok för matavfall som kanske kommer att grävas ned på tomten bredvid den nuvarande moloken. Alternativ är att vi köper in en molok Domino som är mer fyrkantig som kan ta både hushållsavfall och matavfall. Den tar i så fall inte större plats än den som står där i dag.

Jag hoppas att styrelsen kan komma överens med den nya medlemmen och då ta tillbaka ärendet.


Tomas Ekström Svahn - Mäklare Bromma / Spånga

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

45.5 kvm

BIAREA:

43.5 kvm

Avgift:

2 046 kr

Budgivning pågår

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter