Hagaby tvärgata 8A

Hagaby / Örebro kommun
4 400 000 kr
  • 5 Rum
  • 126 + 6 kvm

Varmt välkommen till ett hemtrevligt hus med stor potential på Hagaby Tvärgata 8A. Perfekt läge på hörntomt i hjärtat av Hagaby med närhet till både skolor och matbutiker samt till Örebro city med stort utbud av butiker och restauranger.

Trivsamt hus som erbjuder en välkomnade hall där du kommer vidare in i bostadens inbjudande vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplats om så önskas, här finns stora fönster mot bostadens insynsskyddade baksida. Köket erbjuder gott om förvaring i skåp och lådor, intill köket finns ett matrum med utrymme för ett stort matbord. På entréplan finns även ett sovrum, badrum samt bostadens tvättstuga. En trappa upp möts man av den möblerbara hallen som tar dig vidare in i de båda sovrummen samt badrummet som även har bastu. Det ena sovrummet på övervåningen är i mycket bra storlek och möjlighet att dela av till ett extra sovrum finns.

Garage samt plats för bil på uppfarten. På husets baksida finns ett uterum samt en plattsatt uteplats.

I området kring Hagaby har du verkligen nära till allt. Här hittar du bland annat matbutiker, förskola och skola. Idrottsanläggningar i form av gym, fotbollsplaner, tennisbana och motionsspår finns också på bekvämt avstånd. In till Örebro centrum är det endast 3 kilometer. Det är även enkelt att ta sig ut på E18/E20.

Varmt välkommen att boka in dig på visningen!

Lars Olsson - Mäklare Örebro

STORLEK:

5 Rum

BOAREA:

126 kvm

BIAREA:

6 kvm

Tomtarea:

494 kvm

Slutbud:

4 400 000 kr (34 921 kr/kvm)

(Inkl. Biarea 33 333 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Lars Olsson

Lars Olsson

0761-80 24 02


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Visa på karta
HitCounter