Liljeholmstorget 18, vån 2

Liljeholmstorget 18, vån 2

Liljeholmen / Stockholm kommun
3 495 000 kr
  • 2 Rum
  • 51.5 kvm
Anmäl intresse

Välkomna till denna välplanerade tvåa med en stor balkong och ett oslagbart läge! Denna lägenhet har allt som krävs för ett bekvämt och trivsamt boende med all tänkbar service och butiker inom 150 meter. Lägenheten erbjuder ett stilrent kök med en öppen planlösning mot vardagsrummet, ett rymligt sovrum och ett helkaklat badrum med golvvärme.

Här har du en riktigt bra förening som alltid är tillmötesgående och gör det lilla extra. Du kan t ex se fram emot ett väldigt bra fungerande soprum som alltid hålls rent och fräscht, en välskött och fin innergård samt en stark ekonomi. Internet och kabel-tv är inkluderat i avgiften som sänkts flertalet gånger, senast 2017 med 10 %. Gemensamma utrymmen består bland annat av en lummig innergård, barnvagnsförråd, två tvättstugor, fyra cykelrum, hobbyrum, samt en lokal för övernattning eller för festliga aktiviteter. Tillhörande lägenheten finns ett rymligt källarförråd. Föreningen har garageplatser som går att hyra för 1 200 kr/mån. Bokningsbar gästparkering finns att tillgå.

Liljeholmen är ett mycket populärt område tack vare goda kommunikationer, närheten till citypulsen och med naturen runt hörnet. Bara ett stenkast från lägenheten finns kommunikationsmöjligheter från Liljeholmstorget med röd tunnelbanelinje, tvärbana mot Alvik, Sickla udde och Solna och flertalet kompletterande bussar. Med tunnelbana tar man sig på ca 10 min till city. Har man bil är man snabbt ute på E4:an. Flygbussarna åker till och från Liljeholmstorget till Arlanda flygplats. Anställda på Scania kan ta företagets direktbussar från Liljeholmstorget till Södertälje. Längtar man till skärgården kan man ta en direktbuss från Liljeholmen till Trosa. Med en snabb promenad på ca 15 minuter når man även innerstan och Hornstull. I övrigt har man sjön Trekanten och den populära lekplatsen Fruktparken precis utanför porten. Här finner man även vackra promenadstråk där man kan bada, fiska samt åka skridskor. På andra sidan Liljeholmen finns Marievik med ett stort utbud av restauranger, promenadstråk samt badmöjligheter. Promenadavstånd från lägenheten finner man Färgfabriken, Vinterviken med ett mysigt trädgårdscafé samt Mälaren! Givetvis har man även nära till Telefonplans och Aspuddens många restauranger och caféer.

Observera att bilderna är från tidigare ägare.

Varmt välkomna på visning!

David Hugoh - Mäklare Liljeholmen

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

51.5 kvm

Avgift:

2 412 kr

Pris:

(67 864 kr/kvm) 3 495 000 kr

Aktuellt bud:

3 550 000 kr (68 932 kr/kvm)
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Lånekoll

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Liljeholmstorget 18, vån 2 Liljeholmen

HitCounter