Näckrosvägen 39

Näckrosvägen 39

Solna Filmstaden/Näckrosen / Solna kommun
3 750 000 kr
  • 3 Rum
  • 75 kvm
Anmäl intresse

Gaveltrea högt belägen i attraktiva Råsunda/Näckrosen!

Gaveltrea högt belägen i attraktiva Råsunda/Näckrosen! Solig balkong i syd/väst och fönster i tre väderstreck!

Lägenheten har stora fönsterpartier i hela tre väderstreck som ger ett ljusinsläpp och utsikt utöver det vanliga. Här bor ni i ett fritt och högt läge med fantastiskt utsikt åt alla håll - helt utan insyn. Lägenhetens stora fönster i tre väderstreck kombinerat med den generösa takhöjd gör bostaden mycket ljus. Från lägenheten har man en fin utsikt över Näckrosparkens trädtoppar och Filmstadens takåsar. En inbjudande hall välkomnar er in i denna optimalt planerade trerummare. Till vänster erbjuds ett helkaklat och rymligt badrum med badkar, tvättmaskin och fönster med naturligt ljusinsläpp. De båda sovrummen är trivsamma med plats för både säng och förvaringsutrymmen samt har stora fönster som släpper in gott om ljus. Vardagsrummet ger gott om utrymme för familj och vänner att umgås och genom två pardörrar leds ni ut på balkongen i soligt västerläge. Stort och arbetsvänligt kök med fönster mot grönskan och gott om plats för det större matbordet. Lägenhetens rymliga klädkammare kan förutom förvaring med fördel nyttjas som kontor/hobbyrum. Generös rymlig förvaring finns dessutom i förråd på både vind och i källare

Stabil och populär bostadsrättsförening med god ekonomi och där flera större renoveringar är genomförda.Tvättstuga samt cykel- och barnvagnsförråd finns i huset För födelsedagsfester och andra sammankomster finns en föreningslokal som går att hyra för 500 kr per dag och rymmer ca 28 personer med möjlighet att använda till övernattning.

Råsunda/Näckrosen är en av Stockholms vackraste stadsdelar och läget har en optimal kombination av både lugn och närhet till allt. Här bor man i Solnas mest eftertraktade läge invid motionsslingorna vid Råstasjön och Lötsjön där vacker natur och rikt fågelliv kan upplevas. Vintertid plogas en skridskoslinga upp på Råstasjön. För Er som söker större utmaningar så erbjuder Ursviks motionsområde, Hagaparken och Brunnsviken bra motions- och skidspår.

De charmiga stråken i kvarteren runt Näckrosen erbjuder ett brett utbud av restauranger, caféer, frisörer, bageri, småbutiker samt två matbutiker. Råsunda har även en egen SF kvartersbiograf som visar det senaste från filmvärlden. I närområdet finns flera gym, däribland Puls & Träning, SATS och Balance. Näckrosen är ett barnvänligt område med lekpark och fotbollsplan. Alldeles i närheten ligger populära Näckrosens förskola och två grundskolor finns på gångavstånd.

Shoppingintresserade kan med några få minuters promenad längs Råstasjön nå Mall of Scandinavia som är Skandinaviens största shoppingdestination. Med sitt stora utbud av 250 butiker, restauranger och nöje är det något utöver det vanliga. Till Solna C och dess utbud tar det endast 10 minuter att gå. Den som är fotbollsintresserad går till Friends Arena på 10 minuter. Veckohandla kan man göra i Solna Business Park eller Mall of Scandinavia.

Solna som kommun växer, bland annat byggs Solna och Vasastaden ihop vilket gör att Solna och Stockholm innerstad mer och mer växer ihop.

Kommunikationerna är mycket goda då Solna har ett unikt läge med tillgång till både pendeltåg, tunnelbana, tvärbana och bussar. Till föreningens "egen" tunnelbanestation Näckrosen (blå linje) promenerar du på endast 2 minuter. Den tar dig exempelvis till T-centralen på 11 min, Fridhemsplan på 6 min eller Kista på 5 min. Vid tunnelbanan avgår bussarna, till exempel buss 515 som tar dig till Odenplan på 15 min eller Sundbyberg i andra riktningen. Pendeltågen avgår från både Solna station och Sundbyberg station. Tvärbanan finns att tillgå från Solna C, Solna Business Park samt Sundbyberg C och går till Alvik/Sickla udde.

Till Karolinska och Vasastan cyklar man på 10 min. För den som är bilburen kommer man enkelt ut på E18, E4 och E20. Det är bara 10 min med bil till Bromma flygplats. Arlanda ligger också tidsmässigt nära med flygbussarna från Haga Norra, 40 min.

Välkommen på visning!

Michelle Colegate - Mäklare Sundbyberg

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

75 kvm

Avgift:

4 246 kr

Visning:

Söndag 31/5 Kl. 14:00-14:40Måndag 1/6 Kl. 17:30-18:00

Pris:

(50 000 kr/kvm) 3 750 000 kr
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Consector

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Ansvarig mäklare

Michelle Colegate

Michelle Colegate

0708-99 79 01


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Linda Rosén

Linda Rosén

0708-67 70 26


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Film & Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Näckrosvägen 39 Solna Filmstaden/Näckrosen

HitCounter