Tomtebogatan 39

Tomtebogatan 39

Vasastan Birkastan / Stockholm kommun
5 195 000 kr
  • 2 Rum
  • 57 kvm
Anmäl intresse

Välkommen till denna fantastiska lägenhet högst upp i huset. Innanför dörren möts man man av en ljus lägenhet med 3.10 i takhöjd, social planlösning och en utsikt över takåsarna.

Tomtebogatan 39 har ett av de allra bästa lägena i hela innerstaden. Birkastan tillhör ett av Stockholms mest attraktiva områden och med förstklassiga kommunikationer (grön tunnelbanelinje, stadsbussar, pendeltåg och flygbussar inom 5 minuters gångväg har man nära till allt. Det som framförallt gör just Birkastan så speciellt och omtyckt är det stora och varierade utbudet av restauranger, caféer och små bagerier. På Rörstrandsgatan doftar det alltid nybryggt kaffe och stämningen är trevlig och avspänd. Sommartid blir det nästan lite utlandskänsla på trottoarerna när uteserveringarna plockas fram och Rörstrandsgatan görs om till gågata. Kanske är det just därför som Birkastan kallas för "Lilla Paris". Här finns även flera matvaruaffärer, 7-eleven, kemtvätt, skomakare, samt ett flertal trendiga klädaffärer och andra små, pittoreska butiker att strosa runt i. För den som längtar efter vackra grönområden finns promenadstråk längs Karlbergskanalen, joggingslingor bakom Karlbergsslott i slottsparken liksom grönskande Vasaparken som erbjuder stora gräsytor välbesökta av soldyrkare och picknickfantasten. I parken finns också hundrastgård, caféstugor, utegym, fotbollsplan med konstgräs som spolas till isbana under vintern. Här finns också Sven Harrys konstmuseum med restaurang som har utsikt över parken.

Välskött stabil förening där flera större renoveringar är genomförda. Föreningen har två lokaler som hyrs ut och två hyresrätter kvar. När dessa avyttras ger det goda intäkter till föreningens kassa.

Jakob Nilsson - Mäklare Älvsjö

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

57 kvm

Avgift:

3 031 kr

Pris:

(91 140 kr/kvm) 5 195 000 kr
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Consector

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Ansvarig mäklare

Jakob Nilsson

Jakob Nilsson

08-568 487 95 · 0708-99 79 33


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Tomtebogatan 39 Vasastan Birkastan

HitCounter