Ljusslingan 36, 4tr

Perfekt familjefyra med lugnt placerade sovrum, öppna sociala ytor, balkong, två badrum

Kommande försäljning Hammarby Sjöstad Stockholm kommun

• Stora sociala ytor
• Takhöjd om ca 2,7m
• Balkong + fransk balkong i motsatta väderstreck
• Badrum + duschrum
• Q-märkt byggnad anno 1930
• Föreningen äger marken

Nu finns möjlighet att förvärva en inbjudande och hemtrevlig fyra med plats för hela familjen i hjärtat av Hammarby Sjöstad.

Två våningar upp med hiss finner ni en fantastisk välplanerad lägenhet med genomgående stilrena materialval. Ett varmt välkomnande redan i hallen med förvaring från både höger och vänster sida. Direkt från hallen ligger kök och vardagsrum. Tidlöst inrett kök med alla bekvämligheter som underlättar vardagen, gott om förvaring och arbetsyta. Här finns även matplats för hela familjen. Låt inte umgänget ta slut efter middagen utan ta med sällskapet in i det stora och ljusa vardagsrummet

• Stora sociala ytor
• Takhöjd om ca 2,7m
• Balkong + fransk balkong i motsatta väderstreck
• Badrum + duschrum
• Q-märkt byggnad anno 1930
• Föreningen äger marken

Nu finns möjlighet att förvärva en inbjudande och hemtrevlig fyra med plats för hela familjen i hjärtat av Hammarby Sjöstad.

Två våningar upp med hiss finner ni en fantastisk välplanerad lägenhet med genomgående stilrena materialval. Ett varmt välkomnande redan i hallen med förvaring från både höger och vänster sida. Direkt från hallen ligger kök och vardagsrum. Tidlöst inrett kök med alla bekvämligheter som underlättar vardagen, gott om förvaring och arbetsyta. Här finns även matplats för hela familjen. Låt inte umgänget ta slut efter middagen utan ta med sällskapet in i det stora och ljusa vardagsrummet. Här finns det gott om plats för mys och mingel med både familj och vänner.

På andra sidan hallen kommer man in till lägenhetens lugna och fridfulla del med tre sovrum. Alla rum med fönster och knappt någon insyn. Här finner ni även det stora badrummet som är helkaklat och dessutom utrustat med golvvärme, tvättmaskin, torktumlare samt badkar. Lägg därtill även en helkaklad modern gäst-wc med dusch.

Sammanfattningsvis det perfekta boendet för familjen eller för de som söker gott om utrymme med närhet till skolor och förskolor, flera matbutiker, trevliga grönområden och ett brett restaurangutbud. Här har ni en lägenhet med alla rätt som det bara är att flytta rakt in i.

Här bor ni med ett fantastiskt läge där du kan njuta av prisbelönta promenadstråk utmed kajen och Hammarby Kanal. Ljusslingan är ett lågfartsområde där man får köra max 5 km/h. Samtidigt är det mindre än 10 minuters promenad till Södermalm med sitt breda utbud och sin storstadspuls. Promenadstråken sträcker sig även utmed Sickla Kanal och bortåt Hammarbybacken och Sickla Sjö.

Varmt välkommen på visning.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 117 kvm
Antal rum 4 rum
Avgift
6 751 kr
Mäklare Hammarby Sjöstad

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar Brf Glödlampsfabriken
Energideklaration
Årsredovisning 2019

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här