Marknadsvägen 287, våning 2

Täby Centrum / Täby kommun
3 320 000 kr
  • 3 Rum
  • 80 kvm

Kanonfin 3:a i bra skick med balkong mot lummig innergård!

Varmt välkommen till denna ljusa och fräscha 3:a med en mycket trivsam planlösning. Här bor ni i populär och stabil HSB-förening med några minuters promenadavstånd till Täby Centrum samt utmärkta kommunikationer.

Lägenheten är belägen på andra våningen och har en trevlig balkong mot den fina grönskande innergården. Föreningen har beslutat att påbörja en renovering av balkongerna som innebär en utbyggnad och inglasning av samtliga balkonger, vilket gör att balkongerna även kommer bli djupare än vad de är idag.

De 80kvm erbjuder en mycket trivsam genomgående planlösning där varje kvadratmeter nyttjas på bästa sätt. Vardagsrummet är stort till ytan och ger plats för möblering av både matplats för den som önskar samt rejäl soffa med soffbord och tv-möbel. Från vardagsrummet når man den fina balkongen som har ett perfekt läge mot den fina och lummiga innergården med ett soligt söderläge. Vardagsrummet är inrett med vitmålade väggar tillsammans med en dekorativ fondtapet längs ena väggen tillsammans med ett mörkare parkettgolv som är genomgående i hela lägenheten samt infällda spotlights i taket som även återfinns i kök, hall och duschrum. Köket som kan nås både från hallen och vardagsrummet är stilrent inrett med vit högblank skåpsinredning tillsammans med rostfri maskinell utrustning som består av kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin, spishäll, mikrovågsugn, spisfläkt samt inbyggd ung i arbetshöjd. Köket erbjuder gott om förvaring samt generös arbetsyta. Intill köksfönstret som vetter mot gården finns plats för en trevlig matplats. Sovrummen är båda bra i storlek och inrymmer dubbelsäng med sängbord samt önskvärd trivselmöblering. Ena sovrummet erbjuder en rymlig garderobsvägg längs med ena väggen som ger utomordentlig förvaring. Lägenhetens duschrum är stilrent renoverat med vitkaklade väggar, mörkt klinkergolv med underliggande golvvärme samt spotlights i tak. Utrustat med dusch med vikbara glasdörrar, wc-stol, handfat med kommod, högskåp, handdukstork, spegelskåp samt installerad tvättmaskin och torktumlare. Även den separata wc:n är renoverad med helkaklade väggar i vitt samt mörkt klinkergolv. Utöver den goda förvaring som finns i lägenheten i form av en rymlig skjutdörrsgarderob med spegeldörrar i hallen samt en garderobsvägg i ena sovrummet så har nuvarande ägare även tillgång till ett stort förråd i källaren.

Sammanfattningsvis är detta en otroligt trevlig lägenhet med suveränt läge. Den genomgående planlösningen med de stora fönsterpartierna åt två håll ger ett rikligt ljusinsläpp och bidrar till att lägenheten upplevs väldigt rymlig och luftig. det fina skicket ger möjlighet att bara flytta in utan att behöva åtgärda något.

Brf Volten är en välskött och populär HSB förening med låga avgifter där TV-utbud från Comhem, bredband och p-plats ingår i avgiften. Föreningens fastighet består av 830 stycken lägenheter i fem kringbyggda gårdar.

Föreningen ligger ett stenkast ifrån Täby Centrum som har ett brett utbud av affärer för shopping, service och populära restauranger. Precis utanför centrumet finns ytterligare generöst utbud av restauranger, caféer, träningsanläggningar samt simhall och mycket mer.

Boende i föreningen har nära till både Täby C, kommunikationer samt grönområden. Täby Centrum har ett brett utbud av affärer för shopping, service och flertalet populära restauranger. Precis utanför centrumet finns ytterligare generöst utbud av restauranger, caféer, träningsanläggningar samt simhall och mycket mer.

Utmärkta kommunikationer med Roslagsbanan som tar dig till Östra Station på ca 20 min. Från Täby Centrums bussterminal utgår även flertalet busslinjer.

Inte långt från bostaden ligger de trevliga motionsspåren och promenadstråken i Ensta. Under sommaren kan man ta sig till bl.a. Norskogens utomhusbad eller Näsa Ängs havsbad för ett svalkande dopp.

Flera attraktiva skolor ligger i området, däribland Byängskolan bara ett stenkast från lägenheten. På promenadavstånd ligger Tibble Fria Gymnasium, Täby Enskilda Gymnasium samt ÅVA Gymnasium.

Ulrika Detlofsson - Mäklare Täby

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

80 kvm

Avgift:

3 777 kr

Slutbud:

3 320 000 kr (41 500 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Ulrika Detlofsson

Ulrika Detlofsson

0739-62 61 14


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter