Sickla Kanalgata 17A, 2tr

Sickla Kanalgata 17A, 2tr

Hammarby Sjöstad / Stockholm kommun
3 750 000 kr
  • 2 Rum
  • 65 kvm
Anmäl intresse

Toppmodern tvåa med påkostade materialval och balkong med sjöglimt

På ett av områdets bästa läge finner du denna högklassiga tvåa med möjlighet att göra om till en trea. Bostaden kännetecknas av ett stort sovrum, rymlig balkong och ett toppmodernt kök i eftertraktade Sickla Udde.

Direkt när man kliver in i lägenheten sätts standarden gällande både färg- och materialval. Du möts av en generös takhöjd, moderna platsbyggda garderober från Alsike och vackra mörkbetsade trägolv. Kök och vardagsrum ligger i öppen planlösning och rymmer plats för både soffgrupp samt rejäl matplats. Det renoverade köket kommer med fullutrustad maskinpark, generösa arbetsytor och stilrena, ljusa skåpluckor från Ballingslöv. Vardagsrummet har många inredningsmöjligheter och präglas av ett fantastiskt fönsterparti som bidrar till en härlig rymd som genomsyrar hela bostaden. Härifrån nås även den härliga balkongen där du kan avnjuta frukosten eller lunchen under årets varmare månader.

Lägenhetens sovrum vetter in mot föreningens lugna innergård och inrymmer plats för dubbelsäng samt tillhörande sängbord. Rummet är dessutom utrustat med en stor platsbyggd garderob längs med hela väggen. Utöver detta finner man ett toppfräscht badrum med duschhörna samt både tvätt och torktumlare med en praktisk arbetsbänk i marmor för extra vardagslyx.

Låt inte denna drömlägenhet glida dig ur händerna. Lägg in visningstiden i kalendern och kom förbi!

Här bor du med ett av Sjöstans mest idylliska lägen där du kan njuta av prisbelönta promenadstråk utmed kajen och Hammarby Kanal. Samtidigt är det mindre än 10 minuters promenad till Södermalm med sitt breda utbud och sin storstadspuls. Promenadstråken sträcker sig utmed Sickla Kanal och bortåt Hammarbybacken och Sickla Sjö.

Kommunikationerna är utmärkta. Genom området går tvärbanan som sträcker sig från Sickla Station vid Sickla Köpkvarter, till Solna Station via Gullmarsplan och Liljeholmen. Ett stenkast bort ligger Lumabryggan med den lokala färjan M/S Lotten som kör mellan Barnängsbryggan på Södermalm, Luma i Hammarby Sjöstad och Henriksdalshamnen. Båten M/S Emelie trafikerar även den mellan Barnängsbryggan, Luma och Henriksdalshamnen, men fortsätter sedan vidare till Nybroplan via Masthamnen och Djurgården. Inom ett par år kommer även tunnelbanenätet att byggas ut och Sjöstan får enligt plan även tunnelbanetrafik.

Servicen är mycket god och i närområdet finns både Coop, Lidl och Ica samt kaféer, småbutiker, systembolag, vårdcentral och apotek. Här finns även ett brett utbud av restauranger, exempelvis populära Picts, omtalade Krubb och prisbelönta Restaurang Göteborg.

Varmt välkommen på visning!

Ilirjana Breznica - Mäklare Hammarby Sjöstad / Johanneshov

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

65 kvm

Avgift:

4 397 kr

Pris:

(57 692 kr/kvm) 3 750 000 kr
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Consector

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Film & Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Sickla Kanalgata 17A, 2tr Hammarby Sjöstad

HitCounter