Katrinebergsbacken 32, vån 4

Liljeholmen / Stockholm kommun
2 600 000 kr
  • 1 Rum
  • 38 kvm

Välplanerad 1:a högt upp i huset som präglas av ett härligt ljusinsläpp och ljusa ytskikt. Genomtänkt planlösning med generösa sällskapsytor. Praktiskt kök med matplats, allrum med stor balkong i sydväst (möjligt att glasa in) plats för dubbelsäng och ett helkaklat badrum med vattenburen golvvärme och är förberett för tvättmaskin.

Mycket välskött förening med kabel-tv och bredband inkluderat i avgiften som sänkts sju av de senaste nio åren. Här finns tillgång till pool, bastu, barnvänliga gårdar med grillmöjligheter, garage, festlokal, två övernattningslägenheter samt förskola. Lugnt och avskilt läge uppe på Liljeholmsberget med endast 3 minuter till tunnelbana.

Liljeholmen är ett mycket populärt område tack vare goda kommunikationer, närheten till innerstan och med naturen runt hörnet. Bara ett stenkast från lägenheten finns kommunikationsmöjligheter från Liljeholmstorget med röd tunnelbanelinje, tvärbana mot Sickla udde, Alvik och Solna samt flera busslinjer. Med tunnelbana tar man sig på bara 5 minuter till Slussen. Har man bil är man snabbt ute på E4:an. Dessutom åker Flygbussarna mellan Liljeholmstorget och Arlanda flygplats. På torget ligger även Liljeholmstorget galleria med 90 butiker, caféer, gym, mataffärer och en mängd övrig service. Längtar man till skärgården kan man ta en direktbuss till Trosa. Numera avgår även direktbussar till Kalmar, Lindköping m. fl. orter.

Med en kort promenad över Liljeholmsbron når man Hornstull med dess generösa utbud av restauranger, butiker och caféer. Intill Liljeholmstorget ligger den populära lekplatsen Fruktparken, ett utegym och sommar kaféet vid sjön Trekanten. Här finner man vackra promenadstråk och kan bada, fiska och åka skridskor. I närområdet finns även ett flertal förskolor och skolor för barn i alla åldrar. På andra sidan Liljeholmen finns Marievik med ett stort utbud av restauranger, promenadstråk samt badmöjligheter. På promenadavstånd från lägenheten finner man flera grundskolor, Färgfabriken, Vinterviken med ett mysigt trädgårdscafé samt Mälaren! Det är också nära till Aspudden och Telefonplan.

Varmt välkomna på visning!

David Hugoh - Mäklare Liljeholmen

STORLEK:

1 Rum

BOAREA:

38 kvm

Avgift:

2 540 kr

Slutbud:

2 600 000 kr (68 421 kr/kvm)

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter