Tjustgatan 3

Södermalm / Stockholm kommun
Kommande bostad
  • 1 Rum
  • 24 kvm
Anmäl intresse

Välplanerad och mycket fin etta på attraktiv adress i hjärtat av Södermalm!

Välkommen till denna mycket välplanerade och fina etta på populär adress i hjärtat av Södermalm. Bostaden är väldisponerad med ett rymligt rum med praktisk sovalkov, stilfullt kök med diskmaskin samt ett helkaklat badrum med dusch. Praktisk förvaring finns i två garderober. Tidstypiska attribut så som vacker fiskbensparkett, generös takhöjd och speglade dörrar ger lägenheten sin charmiga karaktär. Trevlig och välskött förening som dessutom äger sin mark.

Här bor du i populära kvarter med en uppsjö av trevliga restauranger, charmiga caféer, barer och shoppingstråk. Populära Medborgarplatsen, Nytorget och Götgatsbacken med sitt stora utbud av trendiga butiker och serveringar når du på bara några minuters promenad. Närheten till grönska har du också då flertalet charmiga parker finns i området så som Rosenlundsparken som ligger strax utanför porten. I området kring Årstaviken finner du också härliga naturmiljöer och flertalet trevliga promenadstråk.

Goda kommunikationer finns inom ett promenadavstånd av 1-10 min i form av både tunnelbana, flertalet bussar och pendeltågsstation (Södra station).

Varmt välkommen på visning!

Sanna Treijs - Mäklare Södermalm / Maria / Högalid / Gamla stan

STORLEK:

1 Rum

BOAREA:

24 kvm

Avgift:

1 725 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Tjustgatan 3 Södermalm

HitCounter