Funäsgatan 6, vån 8

Vällingby Parkstad / Stockholm kommun
2 670 000 kr
  • 2 Rum
  • 51 kvm

Modern och oslagbar 2:a på 8:e våningen med stor terrass om 13 kvm! Nära t-bana!

Är ni på jakt efter en lägenhet med det lilla extra? Missa inte denna klockrena 2:a högt upp på 8:e våningen med stor terrass och milsvid utsikt!

Här kan ni njuta av solen tack vare terrassens läge i sydväst medan ni kikar ut över Vällingby Parkstad. Fint ljusflöde och en känsla av rymd tack vare lägenhetens öppna planlösning mellan kök och vardagsrum.
Moderna vitvaror i både kök och badrum som passar perfekt in med bostadens materialval. Lägenheten pryds av väggar i sobra vita och ljusgrå kulörer samt en ljus ekparkett i samtliga rum förutom hall och badrum som är praktiskt utrustade med klinkergolv.

Ett optimalt boende där ni har allt ni kan önska nära inpå, samtidigt som det är ett lugnt och trivsamt område. Från denna lägenhet har ni bara ca 3-4 minuters promenad till närmaste t-bana (Råcksta) där den gröna linjen tar er in till Stockholm City på endast 20 minuter. På promenadavstånd har ni även Vällingby Centrum där ett rikt utbud av butiker, restauranger, biograf och mysiga caféer finns. Med bil tar det mindre än 10 minuter till Bromma Blocks, Brommas största shopping-galleria, som ligger granne med Bromma flygplats. Här bor ni i anslutning till en villaidyll (Norra Ängby) med många grönområden, goda kommunikationer och närhet till köpcentrum. Närhet till förskolan och skolan Pysslingen

Föreningen har en gemensam takterrass som kan nyttjas av alla medlemmar där man kan njuta av solens varma timmar och oslagbara solnedgångar under sommarkvällarna. Föreningen har också ett privat gym som kan nyttjas av samtliga medlemmar.

I området finner ni Björklundshage, en 4H gård med djur och natur och inte långt härifrån finns badmöjligheter vid både Ängbybadet, Kaananbadet och Nälstabadet (ett bassängbad utomhus) samt trevliga promenadstråk längs Mälaren. Närhet även till Råckstasjön och trevliga promenadstråk och löparspår i Grimsta naturreservat. Förutom närhet till både vatten och natur har ni även när till både skolor, förskolor och lekplatser i området!

Välkommen på visning!

Roxana Sabouri - Mäklare Sundbyberg

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

51 kvm

Avgift:

2 510 kr

Slutbud:

2 670 000 kr (52 353 kr/kvm)

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter