Holbergsgatan 83A

Bromma Blackeberg / Stockholm kommun
2 700 000 kr
  • 3 Rum
  • 73 kvm

Nybyggd gaveltrea med fönster i tre väderstreck och egen solig uteplats!

ACCEPTERAT PRIS, NY VISNING PÅ SÖNDAG! Nybyggd trea i toppskick med egen solig uteplats på gaveln av huset. Egen ingång, massor av fönster i tre väderstreck, genomgående ekparkett och genomgående infällda spotlights i taket. Rymligt och fräscht badrum, nytt fullutrustat kök samt förberett för egen tvättstuga i en klädkammare intill. Två stora sovrum och gott om förvaring. Välskött förening med god ekonomi och härligt läge, ett stenkast från den populära parkleken Blacken. Välkomna!

Från bostaden har ni endast några minuters promenad till såväl perfekta kommunikationer och all tänkbar service, som till Mälaren och storskogen i Grimsta naturreservat. Här går ni bland uråldriga träd längs den västvända strandpromenaden precis på vattenbrynet. Från Ljunglöfska Slottet och norrut, hela vägen till Hässelby Strand. Upplysta slingor, flertalet utegym samt gott om släta badklippor och upphöjda grillplatser på berget där ni kan sitta och skåda de vackra solnedgångarna. Här finns också Kvarnvikens Kvarn, Båtklubben samt Kanaanbadet med det mycket populära Trädgårdscaféet. Öppet alla dagar, genuin och riktigt bra mat samt grillkvällar med livemusik på sommarkvällarna.

Den vackra och genuina bebyggelsen i Blackeberg är centrerad kring ett riktigt 50-talstorg med bland annat torghandel, Hemköp, restauranger, butiker, apotek, bibliotek och biograf. Här växer utbudet dessutom mer och mer för varje år. Sedan finns även Gateau samt ett par riktigt bra kvarterskrogar med delidisk i närområdet. Blackeberg är nämligen framtiden, men välkomna redan nu!

Jag flyttade själv till området redan 2010, så ring mig gärna på mobilen om ni vill veta mer om alla tusen fördelar. Eller klicka på denna länk:

https://notarblackeberg.se/

Andreas Nilsson - Mäklare Bromma / Spånga

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

73 kvm

Avgift:

4 372 kr

Slutbud:

2 700 000 kr (36 986 kr/kvm)

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter