Stallgatan 21

Stallgatan 21

Sundbyberg/Ursvik / Sundbyberg kommun
3 000 000 kr
  • 3 Rum
  • 66 kvm
Anmäl intresse

ACCEPTERAT PRIS. Kontakta mäklaren för visning. Med en smart planlösning samt egen ingång och genomgående hög standard med ljusa materialval. Här bor du i en öppen atmosfär med fönster i två väderstreck samt generös uteplats i bästa solläge. Välkomnande hall med garderober med goda avhängningsytor. Fullutrustat och helkaklat badrum och två välplanerade sovrum med gott om förvaring i klädkammare samt garderober. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar goda sociala ytor. Rummet har en mycket luftig atmosfär tack vare takhöjden och flertalet fönster i gavel som ger ett underbart ljusinsläpp. Härifrån når man rymliga uteplatsen som har sol hela dagen!

En bit bort ifrån huset ligger Ursviks motionsområde med härliga löp- och promenadgångar i anknytning till natur. Skogarna kring denna vackra del av Sundbyberg erbjuder både grill- och picknickplatser, fotbollsplan och lekplatser. I närheten av bostaden finns Arigato sushi, restaurang Krubb samt Ursviks kök och bar, mini-livs och ett gym, Puls & Träning. På andra sidan Enköpingsvägen ligger Willys, Hornbach och Coop. Ursvik är ett lugnt och barnvänligt område. Placeringen mellan E18 och E4 gör att det är lätt att ta sig överallt.

Ursvik är i ständig utveckling. Kommunikationsmöjligheterna är goda med buss 504 som går precis utanför till både Sundbybergs centrum, Rissne och Hallonbergen. Ifrån Sundbybergs centrum kan man sedan välja att ta tunnelbana, pendeltåg, tvärbana och ett flertal bussar. Tvärbanan är under uppbyggnad i Ursvik.

Välkomna på visning!

Linda Rosén - Mäklare Sundbyberg

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

66 kvm

Avgift:

3 487 kr

Pris:

(45 455 kr/kvm) 3 000 000 kr
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Lånekoll

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Ansvarig mäklare

Linda Rosén

Linda Rosén

0708-67 70 26


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Stallgatan 21 Sundbyberg/Ursvik

HitCounter