Hökmossevägen 36A

Hökmossen / Telefonplan / Stockholm kommun
  • 1 Rum
  • 26 kvm

Gaveletta med fönster mot två väderstreck - Renoverat kök 2019 - Stambytt badrum

- Stilrent kök som renoverades 2019
- Induktionshäll och diskmaskin
- Helkaklat och stambytt badrum
- Golvvärme & förberett för tvättmaskin
- Nymålade väggar 2019 samt parkettgolv
- Stabil förening & låg avgift
- Tvättstuga, cykelförråd & källarförråd
- Parkeringsplats i föreningen
- Mindre än 900 meter till T-bana
- Endast 15 min till city med T-bana
- Nära shopping & restauranger

Varmt välkomna till en optimalt planerad lägenhet som har fönster mot två väderstreck, perfekt som första bostad! Lägenheten bjuder på en välkomnande hall med avhängningsmöjlighet i direkt anslutning för bra förvaring. Det stilrena köket totalrenoverades 2019 och har alla bekvämligheter du behöver: induktionshäll, varmluftsugn, diskmaskin och integrerad kyl/frys. Ett fräscht helkaklat badrum med dusch samt härlig golvvärme, badrummet är stambytt samt förberett för tvättmaskin. Rummet bjuder på golvyta vilket ger plats åt både stor säng, matplats och soffgrupp. Moderna och stilrena färger.

Brf Hoppet 42 är en välskött förening som löpande investerat i bostadshusen med bl.a renovering av tak, stambyte och installation av bergvärmeanläggning som bidrar till låga driftskostnader. Som boende har du tillgång till cykelförråd, tvättstuga och källarförråd. Föreningen har även 12 st parkeringsplatser. I avgiften ingår värme och vatten.

Från lägenheten nås med en kort promenad populära Telefonplan med bland annat trendiga Restaurang Landet, SATS, klättercenter, A.B café, Hemköp, ICA supermarket Telefonplan och röd tunnelbanelinje som når Slussen på ca 10 minuter. Runt husknuten går även buss nr 147 till Liljeholmen med galleria innehållandes ca 90 butiker, all tänkbar service och flera mataffärer. Ca 650 meter bort ligger stora Coop Västberga med apotek, Rusta, Jysk och Systembolaget. I området ligger populära Västbergaskolan och flertal förskolor och i anknytning Västberga IP. På promenadavstånd finns även Midsommarkransen med sina populära restauranger och caféer. Området är naturvänligt och lugnt då man bor granne med villakvarter utan genomfartstrafik med fina promenadstråk och närhet till Mälaren med badplatser och fina Vinterviken.

Fadi Shamoun - Mäklare Liljeholmen

STORLEK:

1 Rum

BOAREA:

26 kvm

Avgift:

1 742 kr

Kontakt

Ansvarig mäklare

Fadi Shamoun

Fadi Shamoun

0708-99 45 61


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter