Rosengatan 11

Centrala Sundbyberg / Sundbyberg kommun
Kommande bostad
  • 1 Rum
  • 38 kvm
Anmäl intresse

Optimal etta med modernt kök och badrum! Alla tänkbara kommunikationer på 1 minuts promenadavstånd!

Accepterat pris!

Detta boende är optimalt för förstagångsköparen eller pendlaren med ett regionalt linjenät i världsklass samt restauranger och all tänkbar service på en minuts avstånd från bostaden. Denna välplanerade etta erbjuder en bra planlösning med stort allrum där plats finns för soffa, tv-bord och säng. Golvet i allrummet pryds av vackerfiskbensparkett och stort fönster släpper in gott om ljus. Köket är stilrent och modernt med utrymme för ett matbord framför fönstret. All maskinell utrustning erbjuds i form av kyl/Frys, spishäll, ugn och diskmaskin. Stambytt och fräscht badrum med dusch finns samt en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter av ytterkläder etc. Bostaden vetter mot fastighetens lummiga och grönskande baksida där solen flödar in under eftermiddagen.

Sundbyberg har blivit otroligt populärt tack vare sin stadskärna och är som en stad i staden. Denna lägenheten ligger i hjärtat av Sundbyberg med allt som kan önskar precis runt knuten. Sundbybergs centrum erbjuder ett rikt och varierat utbud av matbutiker, shopping, restauranger, caféer och service längs Sturegatan samt i Signalfabriken.

Med pendeltåg, tunnelbana, buss och tvärbana tar du dig enkelt från Sundbyberg och vidare in mot Stockholms city eller närliggande orter som Bromma och Solna. Till stan tar det endast 8 minuter med pendeltåget! Avståndet från bostaden är endast ca 100 meter. Många livsmedelsbutiker ligger väldigt närbeläget så som Hemköp (1 minut), Coop(1 minut), Willys samt ICA MAXI. I området kring lägenheten finns flertalet populära restauranger som Eatery, Nooni, Rustico, Texas Longhorn och Delibruket i Tornparken där man kan njuta av den sena kvällssolen! För den som vill ut i naturen bjuder Sundbyberg även på fina motionsslingor runt Lötsjön och Råstasjön eller längs Sundbybergs strandpromenad in till Karlberg och Kungsholmen.

Välkommen på visning!

Michelle Colegate - Mäklare Sundbyberg

STORLEK:

1 Rum

BOAREA:

38 kvm

Avgift:

2 131 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Ansvarig mäklare

Michelle Colegate

Michelle Colegate

0708-99 79 01


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Film & Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Rosengatan 11 Centrala Sundbyberg

HitCounter