Stenkvistavägen 11, vån 3

Bandhagen / Högdalen / Stockholm kommun
2 000 000 kr
  • 1.5 Rum
  • 30 kvm

Fantastisk 1,5:a med svart bälte i läge och planering!

- Högt upp i huset, hiss finns
- Stor balkong utan insyn
- Modernt kök med matplats
- Tvättmaskin och torktumlare
- Svanenmärkt förening med tre lokaler för uthyrning och en del av ett modernt kvarter: https://www.svanen.se/svanens-arbete/hur-funkar-det/
- Föreningen äger marken
- Nära till shopping och bra kommunikationer
- 13 min till Söder

Varmt välkommen till Högdalens dröm-1,5:a!
I det nybyggda teaterkvarteret, precis intill centrum med dess goda kommunikationer finner ni denna trivsamma bostad!
En lägenhet i utmärkt skick, nyproducerad i slutet av 2017 med låg avgift. Det är det optimala boendet med låga driftkostnader och hög standard. Ett källarförråd hör till lägenheten och tv och bredband ingår i avgiften. Här har du lägenheten med många plus! Belägen högt upp på våning tre med hiss och en stor balkong. Lägenhetens luftiga planlösning inbjuder till trivsamt umgänge och gör detta till ett hem utöver det vanliga. Öppen planlösning mellan hall, kök och allrum med möjlighet att avdela köket till sovalkov/sovrum. Genomgående hög standard och påkostade materialval. Köket är ljust och välutrustat med vitvaror från Siemens samt köksskåp och garderober från Marbodal. Badrummet är helkaklat med stilrena färger och utrustat med tvättmaskin och torktumlare från Bosch. Från allrummet har du tillgång till en stor balkong utan insyn! Detta blir en härlig oas under sommarhalvåret och inglasning av balkongen är möjligt under 2020. Helt enkelt ett hem för dig med högt ställda krav och som vill ha guldkant i vardagen.

Detta är ett fantastiskt boende söder om söder med närhet till både kultur och nattliv. Högdalen är ett område som blir alltmer eftertraktat - vilket är fullt förståeligt! Lägenheten ligger bara någon minuts promenad från Högdalen centrum och kollektivtrafik. Där finns ett stort utbud av mataffärer, servicebutiker, simhall som för närvarande är under renovering, bowlinghall, Apotek, Folktandvården, gym, sporthall och mycket goda kommunikationer i form av bussar och tunnelbana. Tunnelbanans gröna linje tar dig in till söder på 13 minuter och T-Cenralen på knappa 19 minuter, bussar tar dig direkt till närliggande knytpunkter som Liljeholmen, Farsta Centrum, Älvsjö och Huddinge (bl.a. Södertörns Högskola). I övrigt finns det gott om närliggande grönområden som är en bra kombination till den annars så heta citypulsen!

Varmt välkommen på visning!

Shervin Hashemi - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

1.5 Rum

BOAREA:

30 kvm

Avgift:

2 074 kr

Slutbud:

2 000 000 kr (66 667 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Shervin Hashemi

Shervin Hashemi

0708-99 79 45


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter