Fyrspannsvägen 49

Jarlaberg / Nacka kommun
2 600 000 kr
  • 2 Rum
  • 63.5 kvm

Perfekt planerad 2:a med stor uteplats i söderläge!

Under rådande omständigheter erbjuds privatvisningar av denna bostad, kontakta mäklaren för att boka en tid för visning!

Nu har ni chansen att köpa en utav Jarlabergs absolut snyggaste 2:or. Lägenheten ligger i ett perfekt läge, erbjuder ett underbart ljusinsläpp och är mycket välplanerad. På den generösa uteplatsen med sjöglimt får man plats med både utemöbler, grill och gröna växter, därtill i bästa möjliga solläge vilket borgar för många härliga stunder. Köket är stort och luftigt med goda arbets- samt förvaringsmöjligheter. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, inbyggd micro och spis, induktionshäll samt diskmaskin. Badrummet är fräscht renoverat med bubbelbadkar och tvättmaskin. Stort sovrum med gott om garderobsutrymmen. Detta är en bostad ni inte får missa!

Perfekt läge med direkt närhet till förskolor, skolor samt kommunikationer i form av flertalet bussar (bl a 71:an som tar er till slussen via Nacka Forum, Sickla och Hammarby Sjöstad samt 443:an som går direkt till slussen på ca 10 min). På promenadavstånd, vid Nacka Strand har ni även SL-pendelbåtar (http://www.sjovagen.nu) som tar er till bl a Lidingö, Kvarnholmen, Gröna Lund och Nybroplan. Angränsande till Jarlaberg finner ni idylliska Nyckelviken (http://www.nyckelviken.com) med allehanda friluftsliv. Möjligheter till motion finns i nära belägna idrottsanläggningar, simhall, ishallar, sporthall vid Nacka IP och gym (som SATS i Nacka Strand och Puls & Träning i Nacka Forum). Mataffär och restaurang finns inom området och en extremt välsorterad ICA Maxi på gångavstånd. Allt ni kan önska i form av butiker och bekvämligheter finner ni på Nacka Forum (http://www.nackaforum.se) på promenadavstånd.

Varmt välkommen på visning!

CarlChristian Rounick - Mäklare Nacka

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

63.5 kvm

Avgift:

4 255 kr

Slutbud:

2 600 000 kr (40 945 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

CarlChristian Rounick

CarlChristian Rounick

0708-67 70 21


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter