Tivolivägen 10, Vån 3/3

Hägersten-Liljeholmen Telefonplan / Västberga / Stockholm kommun
2 600 000 kr
  • 2 Rum
  • 51 kvm

Högst upp i huset på härliga Tivolivägen! Välkommen upp till denna perfekta tvåa med stor balkong i soligt läge. Här bor ni i en stabil förening med kort promenad till Telefonplan med tunnelbana och populära restauranger. Västberga Handel med all tänkbar service även runt hörnet.

-51 väldisponerade kvm med en perfekt planlösning högst upp i huset.
-Bra ljus i bostaden med fönster i två väderstreck. Öppet, ljust och lättmöblerat vardagsrum med utgång till balkong i perfekt solläge.
-Mycket välskött förening de mesta stora renoveringarna bakom sig. Låg belåningsgrad per kvadratmeter.

* Notera Måndag & Tisdagsvisning! Anmäl intresse för närvaro på visningen. Riktlinjer för visning - För att du inte ska riskera att missa inbjudan till en eventuell förvisning samt att vi ska minska köbildning, vänligen boka din närvaro via Notars hemsida under "visning & kontakt" och sedan "boka online". Besökare som har bokat närvaro och anmält intresse får förtur och ej bokade besökare får snällt vänta på sin tur. Vi kommer maximalt ha 3 st sällskap samtidigt närvarande inne på visningen.

ENTRÉ/HALL - Med trappan anländer du till bostaden som är belägen högst upp i byggnaden på tredje våningen. Hallen är bostadens mittpunkt med förbindelse till kök, vardagsrum och toalett. Naturligt utrymme för avhängning av ytterkläder och avställning av skor. Här finns även förvaring i form av platsbyggda garderober i originalutförande.

KÖK - I anslutning till hallen finner du köket med fönster i lugnt läge. Det fina köket håller en bra standard och här finns stora arbetsytor vilket passar utmärkt för den som gillar att laga mat. Matplatsen är rymlig för sällskap upp till 6 sittande personer och placeras med fördel invid fönsterpartiet. Köket erbjuder mycket förvaring i härlig skåpinredning där även vitrinskåp finns. Köket är utrustat med kyl, frys, ugn samt spishäll.

ALLRUM - Med anslutning från hallen finner du det stora allrummet. Allrummet rymmer social sektion med soffgrupp och har även plats för kontors/arbetshörna, perfekt för den som jobbar hemifrån. Här finns passage ut till bostadens uppskattade balkong med massor av soltimmar under sommaren. Rummet presenterar ett fint glasparti som ger ett härligt ljusinsläpp på de ljusa väggarna. . Fönster i 3-glas med persienner och fin fönsterbräda med plats för bl.a .blommor.

SOVRUM - I anslutning till hallen ligger sovrummet med lugnt läge och fönster mot husets baksida. I detta stora sovrum finns gott om utrymme för bred säng samt övrig möblering. Mycket förvaring erbjuds i smart garderobsektion.

BADRUM - Med ingång från hallen ligger det fina badrummet med behagligt ljusinsläpp genom vädringsfönster med vattrat glas. Bra komfort med badkar och fina ytskikt bestående av ljust klinkergolv och vita, med inslag av gråa, kaklade väggar. I detta badrum som renoverades med stambyte år 2008 finns badkar, wc, handfat, radiator, väggmonterat spegelskåp med hyllplan.

Till denna lägenhet finns ett större förråd i källaren.

Här bor du helt perfekt med närhet till både city och grönområden. En kort promenad bort nås Telefonplan, där tillgång finns till bl.a. tunnelbana, flertalet bussar, apotek, bibliotek, matvaruaffär, Konstfack och flertalet populära restauranger.

Dessutom finns en stormarknad för dagligvaror ett stenkast bort vid rondellen på Karusellvägen. Från Telefonplan, med tunnelbanan, tar det endast någon minut till Liljeholmen, där Liljeholmsgallerian med sina ca 90 butiker finns att tillgå. Här finns även ett stort utbud av kaféer, restauranger och nöjen.

Längst med Västbergavägen och Västberga gårdsväg finns ett par inomhushallar där man kan roa sig med bl.a. klättring, golf och gokart.

Direkt utanför bostaden går en busslinje som tar dig direkt till Liljeholmen. Med tunnelbanan från Telefonplan tar du dig till centrala Stockholm på ca 15 minuter. Flertalet bussar trafikerar även sträckan Telefonplan - Älvsjö station och därifrån tar du pendeltåget in till city på ca 10 minuter. Från lägenheten har du också cykelvägar in till city.

Varmt välkommen på visning!

Kan du ej närvara på de öppna visningarna? Kontakta mäklare för möjlighet till privat alternativt digital visning.

Andreas Rosenberg - Mäklare Älvsjö

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

51 kvm

Avgift:

2 889 kr

Slutbud:

2 600 000 kr (50 980 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Andreas Rosenberg

Andreas Rosenberg

0709-99 79 21


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Ronja Lenander

Ronja Lenander

0790-75 46 30


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter