Tavastgatan 22, 3 tr

Tavastgatan 22, 3 tr

Södermalm Mariaberget / Stockholm kommun
3 450 000 kr
  • 2 Rum
  • 38.5 kvm
Anmäl intresse

Välplanerad och mycket fin tvåa med tidstypiska attribut på populära Mariaberget!

Välkommen till denna mycket charmiga tvåa belägen på Mariaberget på populära Tavastgatan. Här bor man i hjärtat av Södermalm med gångavstånd till precis allt men ändå i ett lugnt och stillsamt läge. Lägenheten är väldisponerad med ett stort vardagsrum, ett mysigt sovrum med plats för dubbelsäng, ett stilfullt kök, ett kaklat badrum samt en hall med goda förvaringsmöjligheter. Tidstypiska attribut så som vackra trägolv, generös takhöjd samt stora fönsterpartier ger bostaden sin charmiga karaktär. Rikligt ljusinsläpp ges i bostaden som i kombination med den generösa takhöjden ger en härlig känsla av rymd. Sammanfattningsvis är detta en mycket fin och välplanerad bostad som tar tillvara på alla sina kvadratmeter och passar för såväl ensamhushållet, paret eller den lilla familjen. Välskött och omtyckt förening med god ekonomi, trevlig innergård med utomhuskök samt äganderätt till sin mark.

Här på Mariaberget bor ni med ett rikt och varierat utbud av restauranger, caféer och butiker runt knuten. För ytterligare utbud promenerar ni med fördel ner till Mariatorget där ni möts av Söders puls med trevliga restauranger, mysiga caféer och barer med hög puls. Området kring lägenheten bjuder på fina omgivningar med den vackra Lundabron och bevarade 1700-talsmiljöer med träkåkar och stenhus. I kvarteret finns även fina promenadstråk som visar det bästa av Stockholm så som Monteliusvägen med sin fantastiska utsikt över Riddarfjärden, Riddarholmen och Stadshuset. I närheten ligger också den omtyckta Ivar Lo-parken även den med en härlig och vidsträckt utsikt över Riddarfjärden. Ett stenkast från lägenheten ligger det populära Bysis torg.

Kommunikationsmässigt ligger lägenheten mycket bra till då T-bana Mariatorget alternativt Slussen, pendeltåg via station Stockholm Södra samt flertalet bussar återfinns på bara några minuters gångavstånd.

Varmt välkommen på visning!

Sanna Treijs - Mäklare Södermalm / Maria / Högalid / Gamla stan

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

38.5 kvm

Avgift:

1 757 kr

Visning:

Söndag 31/5 Kl. 11:45-12:30Måndag 1/6 Kl. 17:00-17:30

Pris:

(89 610 kr/kvm) 3 450 000 kr
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Consector

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Tavastgatan 22, 3 tr Södermalm Mariaberget

HitCounter