Förrådsgatan 2

Solna Gamla Råsunda / Solna kommun
Kommande bostad
  • 2 Rum
  • 46 kvm
Anmäl intresse

Perfekt planerad 2:a med ljusa luftiga rum, kök med matplats & balkong i högt sydvästläge!

Välkommen till denna ytterst välplanerade tvårummare. I hjärtat av lägenheten är vardagsrummet placerat och här har ni en härlig rymd och fint ljusinsläpp ifrån två fönster och den delvis glasade dörren ut till balkongen. Balkongen nås både ifrån vardagsrummet och via charmiga pardörrar ifrån sovrummet. Läget i sydväst är solsäkert och här kan ni njuta av solen från tidigt på dagen till kvällen. Sovrummet är rymligt och ligger ostört utan direkt insyn från intilliggande hus. Längs en av rummets väggar finns en platsbyggd garderob som döljer massvis med förvaring.
Köket är fullt maskinellt utrustat och vita skåp sörjer för bra förvaring. Intill fönstret är matplatsen för upp till sex middagsgäster placerat. Ljusa väggar omfamnar hela lägenheten och förstärker känslan av rymd. Badrummet renoverades 2017, väggarna är kaklade i vitt och på golvet ligger grått klinker. Ytterdörren är en säkerhetsdörr. Förråd finns till lägenheten och är placerat i källaren ca 3-4 kvm.OMRÅDET
Kvarteret är lugnt och grönt med två småparker precis intill huset, samtidigt bjuder denna del av Gamla Råsunda på ett brett utbud av restauranger däribland; Supreme Burger, en Napolitansk pizzeria, Enrico’s vinbar och Café Mezzo. Utmed Råsundavägen ligger både Coop och en ICA- butik för matinköpen. Annan service finns det också gott om kemtvätt, frisör, florist, inredningsbutiker, och cykelaffär med utmärkt service. Uppe i Filmstaden som ligger en kort promenad bort kan ni på filmhistorisk mark se de senaste filmerna på Råsundas egna biograf. Filmstaden kallades tidigare "Sveriges Hollywood" och här har många filmer spelats in i regi av Ingmar Bergman. I Mall of Scandinavia finns IMAX-biograf och andra nöjen, ett brett utbud av butiker, restauranger samt Ica Kvantum och Hemköp. Intill gallerian ligger Råstasjön som möter upp Lötsjön med fina promenadslingor som löper längsmed vattnet. På vägen ner mot sjöarna kan ni titta förbi Råsundas bästa bageri Du Bon Pain som tilldelats en stjärna i White guide. I Ursviks stora motionsområde på andra sidan E18 finns terrängspår som bjuder på större träningsutmaningar och skidåkning i elljusspår under vintertid. För yogisar så ligger den personliga yogastudion Little Peace ligger på samma gata och flera gym i närheten däribland SATS och Puls & Träning.

KOMMUNIKATIONER
Kommunikationerna är utmärkta, T-banans blå linje stannar en bit bort på Råsundavägen ca 5 min gång. T-banan tar er till Solna C eller T-centralen på ca 10 minuter. Fridhemsplan på 6 min eller Kista på 5 min. Vid tunnelbanan avgår bussarna, till exempel buss 515 som går upp till Solna station där ni kan ta pendeln vidare eller Tvärbanan, och bussens slutstation är Odenplan. Tvärbanan innebär bl.a. att man kan åka direkt till Globen eller Bromma Blocks. Andra busslinjer utmed Råsundavägen är 509, 505, 70 och 176/177. För den som är bilburen kommer man enkelt ut på E18, E4 och E20. Det är bara 10 min med bil till Bromma flygplats. Arlanda ligger också tidsmässigt nära med flygbussarna från Haga Norra, 40 min eller pendeltåget. Till Karolinska och Vasastan cyklar ni på 15 min.

Elin Johansson - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

46 kvm

Avgift:

3 303 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Ansvarig mäklare

Elin Johansson

Elin Johansson

0708-99 79 75


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Film & Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Förrådsgatan 2 Solna Gamla Råsunda

HitCounter