Radiusbacken 49, 126 29 HÄGERSTEN

Radiusbacken 49, 126 29 HÄGERSTEN

Telefonplan / Stockholm kommun
2 200 000 kr
  • 1 Rum
  • 32 kvm
Anmäl intresse

Nyproducerad lägenhet med centralt läge och uteplats vid Telefonplan!

Med närhet till Telefonplan respektive Midsommarkransen finner du detta nya projekt i Brf Metronomen med byggår 2018-2020. Lägenheten erbjuder 32 kvm och kan stoltsera med gott ljusinsläpp tack vare härliga fönsterpartier och genomgående läge och öppen planlösning. Bostaden är placerad på markplan mot mysig innergård med uteplats. Kök är utrustat med kombinerad kyl/frys, varmluftsugn och induktionshäll. Badrummet är kaklat i ljusa kulörer med dusch och kombimaskin. I hallen finns garderober och städskåp. Lägenheten har vita ytskikt och genomgående parkettgolv vilket bidrar till en härlig och modern känsla.

Föreningen kommer att ha en stor takterrass med anslutande lokal för de boende för trevliga och festliga sammankomster och inredning i form av pentry, WC, bord och stolar. Husen har hiss och även en gemensam och trivsam innergård är under uppbyggnad. Det finns garage och på omkringliggande gator råder boendeparkering. Föreningen tillåter även juridisk person som köpare.

Här har man låtit förändra ett industriområde till ett nytt, växande och trendigt bostadsområde. Man bor med närhet till Telefonplan med tunnelbana, Konstfack och Hyper Island. Det finns även nattklubb, restauranger och mataffär och i området finns populära Svenska sushiköket och Svenska Hamburgerköket. Närheten till city är optimal och även till Vintervikens mysiga omgivning med badplatser, promenadstråk och båtplats. Tunnelbanan tar dig på ca 5 minuter till centralen och innerstadens puls. I anslutning till T-banan avgår även flertalet bussar som trafikerar sträckor till flertalet destinationer i Söderort. Området är mycket populärt och här bor man med närhet till både Midsommarkransen, Aspudden och Södermalm på nära avstånd.

Söndag den 10/5 kl 13:00-14:00 finns möjlighet att kika på visningsbostäder i Metronomen!

Lägenheten säljs på ritning - kontakta ansvarig mäklare för mer information! Tillträde 21 oktober 2020!

För mer info se länk: https://www.ssmliving.se/vara-bostader/metronomen/

Signe Caroline Sjövall - Mäklare Liljeholmen

STORLEK:

1 Rum

BOAREA:

32 kvm

Avgift:

2 134 kr

Pris:

(68 750 kr/kvm) 2 200 000 kr
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Consector

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Radiusbacken 49, 126 29 HÄGERSTEN Telefonplan

HitCounter