Horisontvägen 83

Skarpnäck / Stockholm kommun
3 895 000 kr
  • 4 Rum
  • 98 kvm

Radhuskänsla med två uteplatser.

Radhuskänsla med egen ingång, två härliga uteplatser och ett perfekt läge med närhet till bra kommunikationer samt grönområden. En unik bostad där du får nästan lika många kvadratmetrar utomhus som inomhus. Genomgående smakfullt renoverad där mer eller mindre varenda detalj är genomtänkt.

Ljust härligt kök med plats för det större sällskapet om 4-8 personer. Gott om arbetsytor och förvaringsmöjlihgeter. Modern maskinpark där allt man önskar finns. Fräscht helkaklat badrum med klinker och golvvärme. Utrustat även med tvättmaskin. En gäst WC finns även att tillgå.
Tre rymliga sovrum med plats för dubbelsäng, från ett av sovrummen nås balkongen och från det andra nås uteplatsen. Fina ljusa lägen där man verkligen får en känsla av rymd. En stor klädkammare finns även att tillgå mellan de två sovrummen. Denna yta används idag som kontor plus förvaringsyta. På uteplatsen blommar ett fint paradisäppelträd med vackra rosa blommor på våren, det finns även en planteringslåda att tillgå med rabarber och vinbär.
En bostad med det där lilla extra sammanfattningsvis, något ni inte får missa!

Här bor du med alla bekvämligheter du kan tänkas behöva runt hörnet. Bostaden ligger barnvänligt med tillgång till grönskande och lummiga innergårdar i en omtyckt och välskött HSB-förening. Det är även nära till lekplatser, förskolor och skolor.

Närheten till både city och grönskande natur är vad som gör Skarpnäck till ett attraktivt bostadsområde. Nacka naturreservat, Hellasgården, Söderbysjön, Ältasjön och Flatenbadet ligger inom behagligt cykelavstånd och attraherar många naturälskare.
Cirka 3 minuter bort finns även gymmet Elit för den träningsintresserade.

Längs Skarpnäcks Allé finns allt du kan tänkas behöva i serviceväg; livsmedelsaffärer, restauranger, konditori, frisör, bibliotek, vårdcentral, apotek, tandläkare och skomakare. För den som vill storhandla finns dessutom Hemköp med generösa öppettider, manuell chark- och fiskdisk och ett stort varierat sortiment.

Kommunikationerna är mycket goda och med tunnelbanans gröna linje så når man Södermalm på 13 minuter. Du har dessutom nära till flera busslinjer som trafikerar större delen av söderort, Farsta med sina hundratal butiker, Älvsjö, Tyresö, Huddinge mm. För bilburna tar Tyresövägen och Nynäsvägen dig snabbt och smidigt till och från city.

Varmt välkomna.

Robin Ström - Mäklare Farsta, Sköndal, Skogås & Trångsund

STORLEK:

4 Rum

BOAREA:

98 kvm

Avgift:

6 595 kr

Slutbud:

3 895 000 kr (39 745 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Robin Ström

Robin Ström

0709-99 79 29


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter