Reimersholmsgatan 39, 2 tr

Södermalm Reimersholme / Stockholm kommun
7 010 000 kr
  • 3 Rum
  • 86 kvm

Välplanerad och trevlig trea med möblerbar och inglasad balkong på idylliska Reimersholme!

Välkommen till denna välplanerade trea (möjlig fyra) med inglasad balkong belägen på lugna och natursköna Reimersholme! Här har du chans till ö-liv innanför tullarna med badbryggan alldeles runt husknuten. Föreningen erbjuder lantlig charm med höns och örtagård, tillgång till båt, festlokal, bastu, garage, gästlägenhet och en fantastisk takterrass med milsvid utsikt! Allt är mycket välskött och bra underhållet. Stor och stabil förening med god ekonomi!

Bostaden är väldisponerad med ett lättmöblerat vardagsrum, ett rymligt kök med plats för matbord för större sällskap, två rymliga sovrum med plats för dubbelsäng, en möblerbar hall, ett helkaklat badrum med dusch samt en stor inglasad balkong. Från lägenhetens samtliga rum och balkongen har man fantastisk utsikt mot Liljeholmsvikens glittrande vatten som ger en lugn och rofylld känsla i bostaden. Välplanerade ytor och gott om chans till förvaring gör bostaden exemplarisk för familjen. Nu har du chans att förvärva en mycket välplanerad bostad i stor och populär HSB-förening. Här bor man bekvämt med livsmedelbutik (öppen dagligen 9-21) precis utanför porten, en rymlig hiss samt både närhet till bastu, takterrass, aktivitetsrum samt garage.

Populära Reimersholme erbjuder sommartid ett idylliskt boende med lummig grönska och närhet till bad och vattenaktiviteter. På intilliggande Långholmen finns både kajak- och paddleboard-uthyrning och det finns goda möjligheter att ordna egen båtplats om så önskas. På Långholmen hittar man även sandstranden Långholmsbadet och fina promenad- och joggingstråk i skog- och klippmiljö. Vintertid finns pulkabacke för de små, och fina möjligheter till skid-och skridskoåkning på kanalerna och Riddarfjärden.

Samtidigt bor du ett stenkast från Hornstulls mysiga kvarter som klassas som ett av Stockholms mest attraktiva, där kontinental stämning och fartfylld atmosfär färgar tillvaron. Här hittar du den nybyggda gallerian Hornhuset med allt du kan tänkas behöva och även en mängd småbutiker, caféer och restauranger. Pärlor i området som inte får missas är Lasse i parken, Tjoget, Loopens Marina och den gamla kvartersbiografen Bio Rio. På andra sidan Liljeholmsviken finner du även Liljeholmstorget med sin galleria som rymmer ca 90 butiker.

Goda kommunikationer med bussar från Reimersholme tar dig till Hornstull och genom större delen av söder samt Fridhemsplan och Stockholms City. T-bana Hornstull nås med några minuters promenad och med bil är du snabbt ute på E4 i såväl söder som norrgående riktning. Hållplats för flygbussarna finns i Hornstull och tar dig till Arlanda på ca 45 minuter. Valmöjligheterna är många och trivseln lätt att finna.

Varmt välkommen på visning!

Sanna Treijs - Mäklare Södermalm / Maria / Högalid / Gamla stan

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

86 kvm

Avgift:

5 428 kr

Slutbud:

7 010 000 kr (81 512 kr/kvm)

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter