Skarpövägen 27, 2tr

Nacka kommun
1 490 000 kr
  • 1 Rum
  • 37 kvm

Optimal planerad 1,5a högt upp i huset med balkong i bästa läge samt en fin utsikt och ingen insyn!

Högt upp i huset finner ni denna välplanerade 1,5a med väldisponerade kvadratmeter. En fantastisk balkong i ett fritt läge, med sol från strax efter lunch och resten av dagen. Här får man många fler kvadratmeter att nyttja på sommarhalvåret.

I denna bostad möts du av en rymlig hall med stora avhängningsmöjligheter i form av en stor garderobsvägg. Stort kök med gott om arbetsyta samt plats för matbord för minst 4 personer. Allrummet har väl disponibla kvadratmeter, här finns plats för större möblemang samt en perfekt sovalkov och med acces till den stora balkongen. På balkongen kan du i lugn och ro avnjuta hela eftermiddagen i solen. Helkaklat och stort badrum med både dusch, badkar samt tvättmaskin.

Lägenheten kan enkelt göras om till en öppen planlösning, se alternativ planlösning.

En fantastisk förening med god ekonomi. Föreningen har ca 80 hyresrätter kvar som kan upplåtas med bostadsrätter (detta innebär extra intäkter till föreningen). Föreningen har bekostat nya fönster, balkongdörrar, balkonger och nya plåtar på balkonger. Nyinstallerat FTX ventilation med värmeåtervinning som ger bättre inomhus klimat och ekonomi. Nu håller föreningen även på att upprusta utemiljön.

I fina Orminge finns närheten till såväl grönområden som centrum och utmärkta kommunikationer. På endast cirka 20 minuter når ni Slussen med täta avgångar. Nedanför bostaden erbjuder föreningen grillplats samt lekplats. Bostaden ligger ett stenkast från Myrsjöskolan (årskurs F-9) och på kort gångavstånd till Ormingeskola (årskurs F-6). Flera förskolor finns också inom gångavstånd. I Orminge centrum finns hela 26 olika butiker samt en riktigt stor Coop-butik. För den badsugna finns det flera badsjöar på gång- och cykelavstånd. Den närmsta är Myrsjön som nås med en 10-minuters promenad. En kort cykeltur till Hasseluddens brygga tar dig till skärgårdsbåtarna för turer vidare ut i skärgården eller in till stan.

Denna lägenhet bör ses - Varmt välkomna på visning!

Filip Tentak - Mäklare Nacka

STORLEK:

1 Rum

BOAREA:

37 kvm

Avgift:

3 022 kr

Slutbud:

1 490 000 kr (40 270 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter