Mårdstigen 14

Solna Bergshamra / Solna kommun
Kommande bostad
  • 3 Rum
  • 75 kvm
Anmäl intresse

På Mårdstigen 14 bor man bekvämt i ett lugnt och naturnära läge med både tunnelbana (röda linjen 10 min till t-centralen), flertalet busslinjer och välsorterad Coop och Ica på någon minuts avstånd.

Denna bostad är luftig och präglas av mycket ljus tack vare den optimala planlösningen och möjlighet till varierat möblemang. I hallen möts Ni av goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter och en säkerhetsdörr. Vidare finns två bra sovrum, fullrustat och topprenoverat kök från 2016 som är utbyggt för att få mer yta, ett fräscht och stambytt badrum (2017), stort socialt vardagsrum med plats för det stora sällskapet. Härifrån nås en fantastisk uteplats i söderläge perfekt för dig som bara vill öppna dörren. I bostaden finns två stora klädkammare som kan användas som kontor eller walk in closet.

Bergshamra är ett lugnt, barnvänligt område med många fördelar att bo i. På Mårdstigen bor Ni med närhet till det allra mesta. Här finns flertalet förskolor inom kort gångavstånd. Även öppen förskola och grundskolor finns på säkert gångavstånd. Området erbjuder flertalet lekplatser för barnen. I Bergshamra centrum finns diverse närservice så som vårdcentral, bibliotek, apotek, livsmedelsbutik, blomsteraffär och mat för avhämtning.

För den som gillar att utöva sport ligger Bergshamra IP i närheten med fotboll, tennis, motionsslinga, samt konstis vintertid. Här finns också Svedenbadet med tempererad utomhusbassäng som är öppen under sommaren. 3 minuters gång från lägenheten ligger dygnet runt öppet gym (Fitness24seven). In på knuten erbjuds vackra grönskande miljöer i naturreservatet Nationalstadsparken. Flera promenadstråk finns längs med Brunnsviken och Edsviken, i Tivoliområdet, på Bockholmen, i Ulriksdals slottsträdgård, Bergianska trädgården och Hagaparken. Även mysiga caféer finns på nära håll och restaurang Bockholmen liksom flera badmöjligheter.

Varmt välkomna att kontakta mäklaren för fler frågor!

Hanna Hedström - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

75 kvm

Avgift:

3 474 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Mårdstigen 14 Solna Bergshamra

HitCounter