Lavettvägen 1C

Rissne / Grönkulla Trädgårdsstad / Sundbyberg / Sundbyberg kommun
4 995 000 kr
  • 4 Rum
  • 102 + 6 kvm
Anmäl intresse

Modernt radhus till försäljning!

ACCEPTERAT PRIS: Välkommen hem till ett stort enplans radhus i nyskick med 4 år kvar på bygg garantin. Tomten ligger mot en allmänning och har en inbjudande altan i halv atrium där man kan njuta av solen under många timmar. Perfekt läge för barnfamiljer som vill ha ett underhållsfritt boende i många år framöver.

Detta är ett väl tilltaget hem för familjen som ställer krav på sitt boende och som kräver ytterst lite underhåll! På vardera sida av hallen nås bostadens sovrum ett och två, sovrummens storlek erbjuder plats för både säng och möblemang. Bostadens första badrum är helkaklat och utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Vidare från hallen möts ni av bostadens kök med stilrena materialval. Vita snickerier som bryts av mot en granitbänkskiva, köket erbjuder även en naturlig plats för matsalsbord. I öppen planlösning mot köket erbjuder bostaden ett väl tilltaget vardagsrum där det ryms en större soffgrupp med tillhörande möblemang. Den öppna planlösningen erbjuder ett rikligt ljusinsläpp via ett flertal fönsterpartier och ett takfönster. Från vardagsrummet nås bostadens altan som angränsar till allmänning. Altanen badar i sol från kl 12:00 och erbjuder gott om plats för möblemang, grill och plantering. Från vardagsrummet nås bostadens master bedroom med ett angränsande helkaklat badrum. Sovrummet har gott om plats för en dubbelsäng med tillhörande sängbord. Rummet har två skjutdörrsgarderober med frostat glas och en separat utgång till altanen.

Utöver detta oslagbara läge finns allt man kan tänkas behöva inom räckhåll. Bara ett stenkast från bostaden når ni Rissne centrum med dess bekvämligheter i form av matbutiker, restauranger, vårdcentral och närbutiker. Vid Rissne IP finns en aktivitetspark med parkour, utegym och studsmattor samt flertalet fotbolls- och basketplaner. Med 10 minuters gångavstånd nås Ursviks motions- och friluftsområde med sina omtyckta leder och spår, som är en del av populära Igelbäckens naturreservat. Rissne centrum erbjuder fantastiska kommunikationsmöjligheter med ett flertal busslinjer och T-bana. T-banan tar er till Stockholms central på 15 minuter. Utbyggnaden av tvärbanan kommer erbjuda snabb och smidig kommunikation till såväl Kista som Bromma flygplats och Bromma Blocks. Rissne erbjuder även ett flertal skolor och förskolor med några minuter gångavstånd till bostaden. Vidare har man även närhet till Mall Of Scandinavia med dess fantastiska utbud av restauranger, butiker och caféer!

Varmt välkommen på visning.

Jessica Eklöf - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

4 Rum

BOAREA:

102 kvm

BIAREA:

6 kvm

Tomtarea:

161 kvm

Pris:

(48 971 kr/kvm) 4 995 000 kr

(Inkl. Biarea 46 250 kr/kvm)
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Lånekoll

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Lavettvägen 1C Rissne / Grönkulla Trädgårdsstad / Sundbyberg

HitCounter