Holbergsgatan 127

Bromma Blackeberg / Stockholm kommun
1 750 000 kr
  • 1 Rum
  • 28 kvm

Yteffektiv nyproducerad lägenhet!

Här finner ni en yteffektiv nyproducerad bostad, belägen i lugnt insynsskyddat läge med endast en kort promenad till Islandstorgets centrum med T-bana och handel.Bostaden har producerats i en redan väl fungerande bostadsrättsförening, helt enkelt det bästa av två världar.

Lägenheten präglas av smakfulla materialval med genomgående ekparkett i hela lägenheten. Lägenheten har goda förvaringsytor med avhägning i hall samt två garderober vid sovalkoven. Lägenhetens kök är modernt utrustat med bänkskiva i Carrara marmor och inbyggda vitvaror samt en matplats för 4-6 personer. En optimalt planerad lägenhet med öppen planlösning mellan kök, vardagsrum och sovalkov, stora fönster i varje rum ger ett fint ljusinsläpp i kombination med rymliga ytor som bidrar till en härlig mysfaktor. Badrummet är fräscht och helkaklat med duschhörna.

Till bostaden finns ett förråd.

Brommas trevliga omgivningar med endast några minuters promenad på parkvägarna för att komma in i Grimsta naturreservat längs med Mälarens vattenbryn. Gott om fina badklippor och grillplatser där ni kan sitta och skåda de vackra solnedgångarna. Samtidigt har ni ifrån bostaden endast ett stenkast till T-banan, service, torghandel, butiker, gym och restaurangerna kring torget!

Robin Ström - Mäklare Farsta, Sköndal, Skogås & Trångsund

STORLEK:

1 Rum

BOAREA:

28 kvm

Avgift:

1 683 kr

Slutbud:

1 750 000 kr (62 500 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Robin Ström

Robin Ström

0709-99 79 29


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter