Mjölnerbacken 15

Sundbyberg kommun
Kommande bostad
  • 5 Rum
  • 100 kvm
Anmäl intresse

Varmt välkommen till en 4rok men går enkelt att göras om till en 5rok!

Välkommen till en väldisponerad 4:a om hela 100 kvm med uthyrningsdel på våning 4 av 5. Bostaden har fönster i flera väderstreck som bidrar till ett fint och behagligt ljusinsläpp. Bostaden erbjuder ett renoverat kök med vita snickerier som matchas snyggt med ett mörkt kakel. Köket är utrustad med all maskinell utrustning som kan tänkas behövas. Väl tilltaget och rymligt vardagsrum, här kan ni möblera efter tycke och smak. Från vardagsrummet nås bostadens inglasade balkong med utsikt över förenings innergård. Bostaden erbjuder även tre sovrum och två helkaklade renoverade badrum. Här utnyttjas varje kvadratmeter till fullo, bostaden erbjuder stilrena och enhetliga materialval.

Här bor ni i en stabil förening med god ekonomi. Vikingen 2 är belägen på adresserna Mjölnerbacken 11-16 och Mjölnerbacken 21-26. Föreningen består av totalt 220 bostäder och fyra lokaler som bland annat hyrs ut till dagisverksamhet. Föreningen har en gemensam bostadsrättstilläggsförsäkring så att du som bostadsrättsinnehavare inte behöver betala för det tillägget i din hemförsäkring.

Mjölnerbacken genomsyras av en familjär känsla med ett flertal lekplatser och grönområden angränsning till bostaden. Ett stenkast från bostaden nås Rissne centrum med alla bekvämligheter som kan tänkas behövas. Rissne centrum erbjuder även ypperliga kommunikationsmöjligheter med ett flertal busslinjer och tunnelbana. Med tunnelbana nås Stockholm central på 16 minuter. För dem som gillar motion och friluftsliv så finns Ursviks motions- och friluftsområde som har flera omtycka leder och spår för familjens alla medlemmar. Vill du också bo i ett område med bra kommunikation men närhet till naturen, då är det här en bostad för dig?

Jessica Eklöf - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

5 Rum

BOAREA:

100 kvm

Avgift:

4 569 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Mjölnerbacken 15

HitCounter