Grindtorps skolgränd 26

Täby Centrum / Täby kommun
Kommande bostad
  • 5 Rum
  • 120 kvm
Anmäl intresse

5:a med stor uteplats, nära Täby C!

Välkommen till denna ljusa, trevliga och yteffektiva femrummare med stor uteplats! På Grindtorps skolgränd intill Täby Centrum finner Ni denna hemtrevliga och väldisponerade 5:a med uteplats som vetter mot föreningens mysiga innergård. Bostadens rejäla fönsterpartier ger ett rikligt ljusinsläpp och förstärker den rymliga känslan. Tack vare lägenhetens läge skapas känslan av att bo i radhus. Planlösningen erbjuder öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt fyra bra sovrum. Bostaden har två rymliga badrum, det ena inrett med badkar, tvättmaskin och torktumlare och det andra med dusch. Från vardagsrummet nås lägenhetens uteplats som erbjuder plats för stor sittgrupp och annan trivselmöbel. Staketet tillsammans med föreningens gräsmatta skapar en given favoritplats om sommarhalvåret!

Brf Orion och den moderna fastigheten färdigställdes 2016 av JM. Husets fasad är klädd i vit puts med kontrasterande inslag av mörkt tegel och trädetaljer. Här finns alla bekvämligheter man kan tänka sig och behöva för ett enkelt boende och smidig vardag. Hissen erbjuder direktaccess till garage och källarförråd. Utrymme för källsortering av sopor, cykelrum, övernattningsrum och styrelserum finns i entréplan. Föreningen består av totalt 123 bostäder där huset är format som en hästsko. Den lugna och sköna innergården är rik på växtlighet, lekplatser med gungor, sandlådor och lekskulpturer. Här finns även en stor grill för medlemmarna att nyttja.

Kvarterets centrala läge ligger endast ett stenkast till Täby Centrum med 260 butiker, bibliotek, vårdcentral, restauranger och caféer samt ca. 2700 parkeringsplatser i anslutning till centrumet. Täby C är ett av Sveriges största köpcentrum med restauranger, shopping, biograf och annat nöje. Kvarterets centrala läge gör att du alltid har nära till fantastiska kommunikationer. Pendla bekvämt till Stockholm city på 20 minuter med Roslagsbanan. En gångväg med gångtunnel leder till Täby Centrums bussterminal. Närhet till Stockholms Universitet (11 min), KTH samt Handelshögskolan (ca 15 min). I närheten finns ett stort antal för- samt grundskolor och gymnasium.

Varmt välkomna på visning!

Caroline Sabouri - Mäklare Täby

STORLEK:

5 Rum

BOAREA:

120 kvm

Avgift:

5 895 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Grindtorps skolgränd 26 Täby Centrum

HitCounter