Gränsgatan 30, vån 4

Solna Råsunda / Solna kommun
3 595 000 kr
  • 2 Rum
  • 55 kvm
Anmäl intresse

Juridisk person accepteras. Fri andrahandsuthyrning i 2 år från 2020-01-15.
Bo med bästa läge i denna gavel 2a högt upp i huset mitt emellan Sundbyberg och Gamla Råsunda med närhet till allt!

Denna tvårummare har allt man kan önska av ett stilsäkert och bekvämt boende. All maskinell utrustning kan erbjudas i form av diskmaskin i kök samt tvätt/torktumlare i badrum med golvvärme. Gott om sociala ytor finns i vardagsrummet med öppen planlösning mot kök där familj och vänner kan umgås. Trivsamt sovrum med plats för säng och garderober om så önskas. Badrummet är exklusivt och helkaklat med dusch, handfat samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Sist men inte minst erbjuder denna tvårummare en rymlig balkong i högt läge!

Här bor du med bästa läget mellan Solna och Sundbyberg. Det betyder att du bor ca 10 min från Stockholm City med väldigt smidiga kommunala kommunikationer, dag som natt. Näckrosen är närmsta t-bana och flertalet bussar trafikerar också området. Ett stenkast ifrån löper den nybyggda tvärbanan. Och intill den, i Sundbybergs centrum, finns ännu fler alternativ, där finns både t-bana, tvärbana och pendeltågsstation som förbinder platsen med staden och övriga förorter. Föreningen har ett modernt och nyskapande tänkande och kommer i framtiden ha butiker i gatuplan samt takterrass och pool.

På promenadavstånd finner du Gamla Filmstaden med biograf, restauranger och gym. Sundbybergs centrums stora utbud av restauranger och unika butiker ligger även det på några minuters promenad. Längst gatan ligger också Sats för den som gillar att motionera samt Råstasjön och Lötsjön. För den shoppingsusgne finns även nordens största shoppinggalleria kallad Mall of Scandinavia som erbjuder det mest innovativa inom mode, mat, teknik, sport och design.

Välkommen på visning!

Kamjar Shahi - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

55 kvm

Avgift:

3 015 kr

Pris:

(65 364 kr/kvm) 3 595 000 kr
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Lånekoll

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Film & Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Gränsgatan 30, vån 4 Solna Råsunda

HitCounter