Munkhättevägen 19B

Munkhättevägen 19B

Botkyrka kommun
1 495 000 kr
  • 1 Rum
  • 40 kvm
Anmäl intresse

Fantastisk 1,5:a på populär adress nära kommunikationer!

MISSA INTE chansen till ett boende utöver det vanliga! Varmt välkomna till denna 1,5:a med hög potential på en av Tumbas mest eftertraktade adresser med bekvämt och trivsamt boende och perfekt planlösning. Här erbjuds det absolut bästa!

Bostaden är ljus med stora fönsterpartier vilket ger lägenheten ett härligt genomgående ljusinsläpp. Helkaklat och fräscht badrum med tvättmaskin och ett arbetsvänligt kök med plats för matgrupp vid fönstret. Vardagsrummet är luftigt och gott om plats för soffgrupp och tv-möbler, samt en rymlig sovdel med plats för dubbelsäng. Från vardagsrummet nås lägenhetens mysiga terrass mot den grönskande och trevliga innergården som bara får dig att längta hem!

Om området
Tumba Park Tumba är en del av Botkyrka kommun och gränsar mot Tullinge och Vårsta. Tumba har ett mycket stort utbud av affärer, banker, restauranger samt övrig samhällsservice. Tumba har både ett par sporthallar och simhall. Här finns flertalet stora skolor och förskolor. I den anrika Hågelbyparken som ligger ett par min från Tumba C finns idag restaurang, café och stora naturområden att ströva i. Befolkningen anses som ganska ung(jämfört med grannkommuner) och största arbetsgivaren är just Botkyrka kommun.

Kommunikation
Tumba har mycket goda kommunikationsmedel med pendeltåg som tar dig från Tumba station till både Stockholm Central och Södertälje på ca 25-30 min samt flertalet busslinjer som kopplar ihop dig både mot Tullinge, Rönninge/Salem, Alby/Fittja, Hallunda samt Huddinge. Direktbuss finns från Skäcklinge till Fridhemsplan. Lättast att nå E4:an är via Hågelbyleden.

Närservice
Tumba Centrum erbjuder allt från restauranger, banker, systembolag till hårvård och en egen hemsida finns med mycket bra information [30]http://tumbacentrum.se/ Stort utbud av barnomsorg erbjuds i Tumba, både kommunal och i privat regi och bäst information från man om man tar direktkontakt med kommunen på 08-530 610 00 eller går in på deras egna hemsida [31]http://www.botkyrka.se

Shervin Hashemi - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

1 Rum

BOAREA:

40 kvm

Avgift:

2 517 kr

Visning:

Söndag 23/2 Kl. 12:30-13:00Måndag 24/2 Kl. 13:00-13:30

Pris:

(37 375 kr/kvm) 1 495 000 kr
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Consector

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Film & Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Munkhättevägen 19B

HitCounter