Råstensgatan 8

Råstensgatan 8

Jakobsberg / Västerås kommun
5 395 000 kr
  • 6 Rum
  • 188 kvm
Anmäl intresse

Ljuvlig enplansvilla med lummig och insynsskyddad trädgård på attraktiva Jakobsberg!

På eftersökta Jakobsberg finns nu chansen att förvärva denna fantastiska enplansvilla med välplanerade kvadratmeter samt en egen oas. Friköpt tomt med insynsskyddat läge som designats av trädgårdsdesigner och genomgående renoverat. Boendet karaktäriseras av generösa sällskapsytor, moderna materialval, beläget på lugn återvändsgata med känsla av att bo nära natur men ändå ett stenkast från stan. Vad sägs om att med cykel nå city på fem minuter!

Planlösningen är genomtänkt med en social placering mellan kök och vardagsrum samt utgång till den idylliska trädgården med insynsskyddade ytor. Tre av fyra sovrum i ena änden av huset samt gemensamma ytor och ett sovrum i andra änden. Här bor du i attraktiva kvarter nära city i en oas full av grönska och en välskött fastighet med mycket förvaring och många förbättringar redan utförda. Carport och uppfart med plats för två bilar.

Fastigheten har genomgått flertalet större renoveringar vilket innefattar bland annat kök, tvättstuga (med ny VA/El), öppnat upp mellan vardagsrum/kök, ny kamin, uppgraderad fjärrvärmeväxlare, målning in- och utvändigt, fiber, hela tomtens framsida och altaner samt genomgående nya ytskikt. På tomten har ett nytt fristående isolerat förråd på 10 kvm, med fördragen el nyligen uppförts. Fastigheten är belägen på attraktivt område med närhet till centrum, Centralstation, populära skolor, goda allmänna kommunikationer och fantastiska promenadstråk kring Djäkneberget. Ett boende för den som föredrar stora ytor med en ombonad känsla och möjligheten att bara flytta in!

Missa inte chansen till ditt framtida drömboende. Hjärtligt välkomna på visning!

Karam Kaiser - Mäklare Västerås

STORLEK:

6 Rum

BOAREA:

188 kvm

Tomtarea:

1 298 kvm

Pris:

(28 697 kr/kvm) 5 395 000 kr

Aktuellt bud:

5 395 000 kr (28 697 kr/kvm)
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Consector

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Råstensgatan 8 Jakobsberg

HitCounter