Odengatan 71, 6tr

Odengatan 71, 6tr

Vasastan Odenplan / Stockholm kommun
14 900 000 kr
  • 6 Rum
  • 190 kvm
Anmäl intresse

UNIK LÄGENHET - TVÅ INGÅNGAR - UTHYRNINGSDEL - TVÅ BALKONGER - ÖPPEN SPIS

Se gärna filmen på lägenheten. På Odengatan 71 ges nu chans att förvärva en högt belägen lägenhet om 190 kvm med två balkonger och vidsträckt utsikt över anrika fastigheter och Odenplans stadsmyller. Fastigheten är ritad av den kända arkitekten Ivar Tengbom anno 1929. Bostaden erbjuder sekelskiftesdetaljer och en renovering skulle realisera lägenhetens fulla potential. Lägenheten har två ingångar och dispositionen av köket kan ändras.

Denna lägenhet har stor potential att bli det hem ni alltid drömt om. Här ges chansen att renovera helt efter tycke, smak och behov. Kanske väljer ni att modernisera efter dagens minimalistiska inredningstrender. Oavsett vad ni har för planer för lägenhetens framtid, föreslår vi att ni bevarar spegeldörrarna, takrosetterna och serveringsskåpen. Förutom en fantastisk sekelskifteslägenhet med stor potential, får ni ett eftertraktat läge på köpet. Adressen är perfekt för er som alltid vill ha närhet till shoppinggator, gastronomiska restaurangupplevelser, inspirerande kulturliv och bra kommunikationer.

Här har du även nära till Vasaparken med sina mysiga caféer, minigolfbana, fotbollsplan som blir isbana på vintern, lekpark samt konstmuseum och gallerier. Med det här oslagbara läget finns allt du kan tänka dig runt hörnet. På 15 minuter kan du välja att gå till de vackra promenadstråken längs med Karlbergskanalen, till Hagaparken med all sin prakt eller raka vägen till Stockholms city. Sköna vardagskvällar spenderar du på någon av kvarterets många restauranger eller på någon av de kända restaurangerna invid pulsen på Odengatan. En kort promenad från bostaden finns även Birkastan med Rörstrandsgatans myllrande folkliv och ett stort utbud av välkända caféer och butiker. Läge att längta hem.

Varmt välkommen på visning!

Per Knaust - Mäklare Farsta, Sköndal, Skogås & Trångsund

STORLEK:

6 Rum

BOAREA:

190 kvm

Avgift:

9 280 kr

Pris:

(78 421 kr/kvm) 14 900 000 kr
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Consector

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Ansvarig mäklare

Per Knaust

Per Knaust

08-400 29 603 · 0708-99 79 47


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Film & Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Odengatan 71, 6tr Vasastan Odenplan

HitCounter