Marknadsvägen 109, våning 2

Täby Centrum / Täby kommun
  • 3 Rum
  • 81 kvm

Ljus och trivsam 3:a med balkong mot lummig innergård ett stenkast från Täby C!

Varmt välkommen till denna trivsamma och ljusa 3:a om 81 kvm. Här bor ni i populär och stabil HSB-förening med några minuters promenadavstånd till Täby Centrum samt utmärkta kommunikationer.

Lägenheten är belägen på andra våningen och har en trevlig balkong mot den fina grönskande innergården. Föreningen har beslutat att påbörja en renovering av balkongerna som innebär en utbyggnad och inglasning av samtliga balkonger, vilket gör att balkongerna även kommer bli djupare än vad de är idag.

De 81 kvm erbjuder en mycket trivsam planlösning med två bra sovrum samt ljusa och sällskapsvänliga sociala ytor. Vardagsrummet är stort till ytan och ger plats för möblering av både matplats för den som önskar samt rejäl soffa med soffbord och tv-möbel. Köket erbjuder bra förvaring samt arbetsyta och har en trevlig matplats intill köksfönstret som vetter mot den lummiga innergården. Lägenhetens badrum renoverat och inrett med vitkaklade väggar samt dekorativ våtrumsmatta på golvet. Det finns även en separat gäst-wc.

Sammanfattningsvis är detta en otroligt trevlig lägenhet med suveränt läge. Den genomgående planlösningen med de stora fönsterpartierna åt två håll ger ett rikligt ljusinsläpp och bidrar till att lägenheten upplevs väldigt rymlig och luftig.

Brf Volten är en välskött och populär HSB förening med låga avgifter där TV-utbud från Comhem, bredband och p-plats ingår i avgiften. Föreningens fastighet består av 830 stycken lägenheter i fem kringbyggda gårdar.

Föreningen ligger ett stenkast ifrån utbyggda Täby Centrum som har ett brett utbud av affärer för shopping, service och populära restauranger. Precis utanför centrumet finns ytterligare generöst utbud av restauranger, caféer, träningsanläggningar samt simhall och mycket mer.

När du bor i Täby har du aldrig långt till grönområden eller badplats. Inte långt från bostaden ligger de trevliga motionsspåren och promenadstråken i Ensta och kring Näsbyviken. Samma sak gäller såväl Norskogens utomhusbad som Näsa Ängs havsbad. Dessutom är det bara ca 2 km till Näsbyvikens båtliv, Djursholms golfklubbliv och Rönningesjöns fågelliv.

Flera attraktiva skolor ligger i området, däribland Byängskolan bara ett stenkast från lägenheten. På promenadavstånd ligger Tibble Fria Gymnasium, Täby Enskilda Gymnasium samt ÅVA Gymnasium.

Boende intill Täby Centrum har utmärkta kommunikationer att tillgå. Med Roslagsbanan tar du dig på ca 20 min till Östra Station. Från Täby Centrums bussterminal utgår flertalet busslinjer.

Varmt välkommen på visning!

Ulrika Detlofsson - Mäklare Täby

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

81 kvm

Avgift:

3 894 kr

Budgivning pågår

Kontakt

Ansvarig mäklare

Ulrika Detlofsson

Ulrika Detlofsson

0739-62 61 14


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter