Tecknarvägen 5

Optimalt planerad 4:a i attraktivt läge!

Kommande försäljning Solna/Huvudsta/Ingenting Solna kommun

Varmt välkomna till en optimalt planerad fyra-rummare i perfekt läge nära kommunikationer! Denna bostad passar perfekt för en familj med en öppen planlösning som öppnar upp för det sociala och välplanerade sovrum. Huset byggdes 2016 och erbjuder en solig balkong samt två franska balkonger! Väl inne i lägenheten möts vi av en hall med gott om förvaringsutrymmen och där ett av sovrummen utrustat med klädkammare finns placerad med nära tillgång till badrum. Lägenheten har totalt tre stycken rymliga sovrum med bra garderobslösningar. Från hallen kommer ni till det rymliga vardagsrummet. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum gör det perfekt för familjen att umgås och vistas i samma rum medan matlagningen pågår. Lägenheten är utrustad med två badrum, varav ett av dessa har tvättmaskin och torktumlare.

Här bor ni i ett spännande och växande område i gamla Ingentingskogen med närhet till både grönområden, shopping och kommunikationer.

Trevliga promenadstråk nere vid Karlbergs strand och Pampas Marina, gång och cykelavstånd till Kungsholmen med bl.a. trevliga Hornsbergs strand, och Torsplan/Vasastan. Ni har även promenadavstånd till Solna Centrum som erbjuder ett rikt utbud av service, butiker, restauranger m.m. samt Sveriges största shopping-galleria Mall of Scandinavia.

Från lägenheten har ni nära till både förskolor och skolor. Gym, café och restaurang finns i området. Endast ca 400 meter till T-bana Västra skogen som snabbt och smidigt tar er in till T-centralen på ca 7 minuter. Området trafikeras även av flertalet busslinjer.

Välkomna på visning!

Pris Ej angivet
Boarea 98,5 kvm
Antal rum 4 rum
Avgift 5 107 kr
Notarlånet i samarbete med Lånekoll
Mäklare Solna

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här