Tottvägen 13

Solna Gamla Råsunda / Solna kommun
19 500 000 kr
  • 10 Rum
  • 324 + 204 kvm
Anmäl intresse

Endast privata visningar! Unikt tillfälle att förvärva denna stora, påkostade och inbjudande hus i Solnas mest eftertraktade villaområde. Här finns möjlighet att skapa och forma ett boendealternativ helt efter behov och önskemål som tex generationsboende om man så önskar. Villans storlek, fördelat på totalt 2,5 våningsplan, gör att det mesta är möjligt. Totalt består huset av 3,5 våningar inklusive inredd källare som idag hyrs ut som en 3a. Planlösningen och den gedigna trappan mellan våningsplanen gör det också möjligt att hyra ut vissa delar om man så skulle vilja. Här bor man strax intill Råstasjön med dess härliga natur och fågelliv samtidigt som man har gångavstånd till det mesta. Mall of Scandinavia ligger bara några minuters promenad från bostaden, likaså Solna Centrum, tunnelbana, pendeltåg, tvärbana och bussar.

Gamla Råsunda är det område i Solna kommun som har den äldsta bevarade bebyggelsen och många av husen i området är från förra sekelskiftet med dess speciella charm. Området har gradvis fått växa fram och idag finns det hus från varje årtionde de senaste 100 åren.

Här bor man i Solnas mest eftertraktade läge med charmiga stråk och Råsundavägen som erbjuder restauranger, caféer, livsmedelsbutiker och småbutiker. Lite längre upp på Råsundavägen ligger Råsundas egen SF- biograf som presenterar det senaste från filmvärlden. För de som gillar natur och vackra promenadstråk/motionsspår så ligger både Råstasjön, Lötsjön och Ursvik i närheten. Gångavstånd även till Hagaparken.

Härifrån erbjuds goda kommunikationer utmed Råsundavägen med buss 515 som tar dig till Odenplan på ca 20 minuter. Tunnelbanans blå linje (Näckrosen och Solna C) tar dig till T-centralen på 10 minuter samt bekvämt gångavstånd till pendeltåg vid Solna Station alternativt tvärbanan vid Solna Centrum.

Solna som kommun växer något enormt. Bland annat byggs Solna och Vasastaden ihop och gör att Stockholms innerstad och Solna växer ihop. Arenastaden, Friends Arena och Mall of Scandinavia (Skandinaviens största köpcentrum) ligger på ca 5 minuters promenad från bostaden. Arenastadens shoppingmall är ett fullvärdigt alternativ, inte bara till Stockholm city, utan även till många internationella motsvarigheter med dess arkitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger och evenemang utöver det vanliga.

Kamjar Shahi - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

10 Rum

BOAREA:

324 kvm

BIAREA:

204 kvm

Tomtarea:

832 kvm

Pris:

(60 185 kr/kvm) 19 500 000 kr

(Inkl. Biarea 36 932 kr/kvm)

Budgivning pågår

Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Lånekoll

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Tottvägen 13 Solna Gamla Råsunda

HitCounter