Armfeltsgatan 22, 1/2 tr

Nedre Gärdet / Östermalm / Stockholm kommun
5 750 000 kr
  • 2 Rum
  • 66 kvm

Ljus 2:a med öppen spis och balkong

Varmt välkommen till denna välplanerade 2:a (möjliga 3:a) med öppen spis och solig balkong mot den grönskande baksidan.

Lägenheten är genomgående och ljus tack vare de öppna ytorna och de stora fönsterpartierna. Vardagsrummet är luftigt och rymmer både en soffa vid den öppna spisen och matplats för de som önskar. Köket är rymligt och smakfullt inrett med gråa köksluckor, rostfri bänk, spotlights och rostfria vitvaror i form av en spishäll, inbyggd ugn och mikrovågsugn, integrerad diskmaskin samt en integrerad kyl och frys. Här ryms ett köksbord intill fönstret.

Sovrummet nås från både köket och vardagsrummet och rymmer en dubbelsäng och arbetshörna. Här finns en inbyggd garderob samt fyra vita garderober längs ena väggen. Ytterligare förvaringsutrymme finns i hallen i två inbyggda garderober.

Stambytt badrum inrett med vitt kakel och ljusgrått klinker. Badrummet är fullt utrustat med dusch med glasvägg, wc, handfat med vit kommod, spegel, ett vitt väggskåp och en handdukstork. Förberett för tvättmaskin.

Här bor du i en stabil förening med låg skuldsättning och sänkta avgifter för medlemmarna. Nuvarande ägare disponerar ett vindsförråd (snedtak) om ca 6 kvm, ett "klädförråd" på vinden på ca 1 kvm med klädstång och hylla samt ett ”matkällarförråd” med hyllor om ca 1 kvm.

Läget är optimalt med direkt närhet till Tessinparken, Gärdesfälten och hela Östermalms utbud av restauranger och butiker. Området har bra kommunikationer, på Erik Dahlbergsgatan stannar buss 54 och går man bara genom Tessinparken är man redan på några minuter vid uppgången till Karlaplans T-bana. Det är även nära till T-bana Stadion och på Valhallavägen stannar buss nr 1, 4 & 72. Över Valhallavägen ligger sedan ingången till Fältöversten med matbutiker och flertalet affärer, restauranger, apotek och systembolag.

Varmt välkommen på visning!

Sandra Hansson - Mäklare Gärdet / Östermalm / City

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

66 kvm

Avgift:

2 089 kr

Slutbud:

5 750 000 kr (87 121 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Sandra Hansson

Sandra Hansson

0708-67 70 16


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter