Telefonvägen 11, Uteplats

Midsommarkransen/Telefonplan / Stockholm kommun
5 500 000 kr
  • 3 Rum
  • 83 kvm

Genomgående fönster - Stor uteplats m. söderläge - Lågbelånad förening - Låg avgift!

Stor trea på härliga Telefonvägen mellan både lummiga Midsommarkransen och omtalade Telefonplan. Välkomna till denna ljusa trea med genomgående ljusinsläpp från breda fönsterpartier och bänkskiva i marmor samt stor uteplats mot föreningens vackra innergård som genererar sol stora delar av dagen! Lägenheten erbjuder låg avgift, välplanerad med breda ytor för möblering där man inte sparat på en enda krona där allt är helt nybyggt!

Köket från Puustelli med breda förvaringsmöjligheter och underbara arbetsytor i laminat med stenliknande yta ger ett ljust intryck från de vita skåpen och blandas bra mot de ljusa ytskikten. I köket finns allt som behövs i ett kök. (fristående kyl & frys, förberett för diskmaskin, spis, ugn och fläkt och plats för stort matbord). Genomgående parkettgolv i hela lägenheten som binder ihop alla rum samt fönster i två väderstreck som lyser upp lägenheten från båda håll. Från köket når man genom lägenhetens ljusa uteplats i söderläge och sol nästan hela dagen där föreningen i vår också kommer lägga på köpt rullgräs

Hall med garderober och goda avhängningsytor där golvet är klätt med klinker. Stort vardagsrum med plats för bred möblering och fönster. Två breda sovrum med garderober där den ena har möjlighet att gå ut på uteplatsen.

Helkaklat badrum med vita väggar och mörkare mosaik liknande på golv där det finns WC, handfat och inglasad duschdel samt förberett för tvättmaskin. Byggnaden är från 1993 och har en mycket bättre isolering i sina väggar än liknande byggnader i området.

Otroligt välskött och stabil förening med en väldigt låg belåning om endast ca 2000kr/kvm. Föreningen har under 2019 färdigställt ombildningen från den tidigare förskolan till 6 st nya lägenheter som vid försäljning kommer att stärka den redan stabila ekonomin.

Brf Svanen har en vacker och stor innergård som sköts av en gårdsgrupp bestående av intresserade medlemmar och styrelsen i föreningen. Här kan alla i föreningen njuta av den lummiga gården med persikoträd, lekplats för barn samt aktivitetsmöjligheter som grillplats med flera picnic-bord för anordnande av fester eller bara spontant ställa sig och grilla en härlig sommarkväll. Flertalet buskar och träd omger gården på ett vackert sätt för att det ska kännas som ens egna trädgård. Det finns två övernattningslägenheter i föreningen samt att varje entré har tvättstuga, cykelrum och barnvagnsrum.

Från lägenheten når man på bara några minuter Telefonplans T-bana som tar dig till City och Södermalm på under 15 minuter. Vid Telefonplan finns olika typer av närservice samt flera spännande restauranger och cafeer. En kort promenad bort når man även Midsommarkransens T-bana. Runt husknuten ligger populära Svandammsparken där man kan njuta av många olika aktiviteter och härligt umgänge. Precis vid parken finns även flera populära restauranger och cafeer såsom omtalade Svenska Sushiköket, Svenska Hamburgerköket och Nalle& Kroppkakan. En tunnelbanestation bort når du Liljeholmen och den prisbelönta gallerian där det finns över 90 olika butiker, service, restauranger och fyra mataffärer. Vill man ta familjen eller vännerna och gå på promenad eller ta sig ett dopp i Mälaren så är det inte långt till välkända Vinterviken med cafe, Örnsbergs klippbad eller Hägerstensbadet med utomhuspool. Inom ett par hundra meter från lägenheten finns såväl skolor som förskolor.

Varmt välkomna till ert nya hem!

Henric Wickholm Pernäng - Mäklare Liljeholmen

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

83 kvm

Avgift:

3 829 kr

Slutbud:

5 500 000 kr (66 265 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Henric Wickholm Pernäng

Henric Wickholm Pernäng

0708-99 27 63


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter