Bennebolsgatan 8

Bennebolsgatan 8

Spånga Solhem / Stockholm kommun
2 150 000 kr
  • 2 Rum
  • 41.5 kvm
Anmäl intresse

En av områdets finaste minitvåor

Varmt välkomna till en av Solhems allra bästa minitvåor belägen på Bennebolsgatan 8 med ett fritt läge ut mot sekelskiftesbebyggelsen i gamla Solhem. Lägenheten är smart planerad med fina ytor och en hög standard i både kök och badrum. Vardagsrum och sovrum har stora fina ljusinsläpp ut mot sydväst och lägenheten formligen badar i ljus under soliga dagar. Från vardagsrummet kommer ni ut på den stora södervända balkongen med underbart solläge och fri utsikt över närområdet. Det finns gott om förvaringsmöjligheter i den rymliga klädkammaren.

Föreningen är en av de bästa i området med en välskött ekonomi och både hus och innergård är välskötta. Föreningen äger marken och i avgiften ingår kabel-TV (17 kanaler) och bredband 100 Mbit/s från Ownit (uppgradering till 1000 Mbit/s 149 kr/mån). Som medlem har man tillgång till föreningens tvättstuga, cykel- och barnvagnsrum, samlingslokal och övernattningsrum. Föreningen har 34 parkeringsplatser och 22 carport-platser, just nu finns det lediga p-platser!

Läget i Solhem är mycket eftertraktat med sin placering långt bort från vägar och de stora rörelserna av människor. Samtidigt är det inte längre än fem minuters promenad bort till det trivsamma Spånga Torg med gott om trevliga småbutiker, som Dennis kött, Mariannes fisk och Spånga Konditori av och med årets bagare 2015 Gabriel Di Gredo. Här finns flera trevliga restauranger, ett välsorterat Ica, frisör, bank m.m. Det finns i närområdet flera populära grundskolor, förskolor samt ett gymnasium, simhall och den stora Spånga Idrottsplats med många fotbollsplaner, löparbanor, inomhushall, ishall och utegym. Den lilla gräsplanen Gläntan ligger inne i det vackra villaområdet i Solhem. Kommunikationerna in mot stan är mycket goda och med pendeln når ni Odenplan på 10 minuter och Centralen på 13 minuter. Det finns dessutom ett stort utbud av busslinjer mot Brommaplan, det stora Vällingby centrum, Kista m.m.

Tomas Ekström Svahn - Mäklare Bromma / Spånga

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

41.5 kvm

Avgift:

3 353 kr

Visning:

Söndag 16/8 Kl. 12:00-12:45Tisdag 18/8 Kl. 17:30-18:00

Pris:

(51 807 kr/kvm) 2 150 000 kr
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Lånekoll

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Bennebolsgatan 8 Spånga Solhem

HitCounter