Virkesvägen 17C

Virkesvägen 17C

Hammarby Sjöstad / Stockholm kommun
3 550 000 kr
  • 2 Rum
  • 56 kvm
Anmäl intresse

Accepterat pris. Smakfullt designad och luftig tvåa med öppen planlösning och egen uteplats

Accepterat pris. Nu finns möjligheten att förvärva denna fullträff till lägenhet med centralt läge i Hammarby Sjöstad. Stilen är enhetlig och varje rum präglas av toppmoderna och tidlösa materialval.

Lägenheten är mycket lättmöblerad och tillsammans med den generösa takhöjden samt stora fönsterpartier känns bostaden väldigt luftig och ljus. Köket och vardagsrummet i öppen planlösning blir naturligt hemmets samlingspunkt och det perfekta rummet för härliga middagar. Som en förlängning av rummet finner du uteplatsen med generösa ytor som erbjuder plats för både loungedel och mindre middagsbord.

Sovrummet är tillräckligt stort för att rymma en stor säng och annat möblemang utan att ta upp för mycket kvadratmetrar från sällskapsytorna. Väggarna är ljusgråa och fönsterpartierna går i en ljus ton som harmoniserar med det fina parkettgolvet.

Badrummet följer även det lägenhetens i övrigt enhetliga känsla som präglas av harmoniska färger och materialval. Med grå klinker och vita kaklade väggar är rummet tidlöst. Extra vardagslyx i form av komfortvärme samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Sammanfattningsvis ett drömboende med hög standard som passar perfekt för både en och två personer.

Här bor du med ett fantastiskt läge där du kan njuta av prisbelönta promenadstråk utmed kajen och Hammarby Kanal. I området finns flera båtplatser. Samtidigt är det en kort promenad till Södermalm med sitt breda utbud och sin storstadspuls. Promenadstråken sträcker sig även utmed Sickla Kanal och bortåt Hammarbybacken och Sickla Sjö.

Kommunikationerna är utmärkta. Genom området går tvärbanan som sträcker sig från Sickla till Solna Station via Gullmarsplan och Liljeholmen. Som ett alternativ finns buss 74 som går genom området från Sickla Köpkvarter till Mariatorget och buss 71 som trafikerar mellan Sickla udde och Slussen. Nattetid trafikerar buss 96 området. På behagligt promenadavstånd ligger den lokala färjan M/S Lotten som kör mellan Barnängsbryggan på Södermalm, Lumabryggan i Hammarby Sjöstad och Henriksdalshamnen. Färjan M/S Emelie trafikerar även den mellan Barnängsbryggan, Luma och Henriksdalshamnen, men fortsätter sedan vidare till Nybroplan via Masthamnen och Djurgården. Inom ett par år kommer även tunnelbanenätet att byggas ut och Sjöstan får enligt plan även tunnelbanetrafik.

Servicen är mycket god och på promenadavstånd finns både Ica, Coop och Lidl samt kaféer, småbutiker, vårdcentral, systembolag och apotek. I området finns flera förskolor och grundskolor, exempelvis Vittra Lumapark och Sjöresan, Fryshuset och Sjöstadsskolan. I och omkring Hammarby Sjöstad finns dessutom flera gymnasieskolor med olika inriktningar. Här finns ett brett utbud av restauranger, för att nämna några finns här Texas Long Horn för den hungrige, sushirestaurangen Tezukuri, italienska restaurangen Pane Fresco, populära Krubb för hamburgeälskaren eller varför inte gå till Hemma hos Kaj för ett festligt restaurangbesök vid kajen.

För evenemangs- och idrottsintresserade finns Globen, Hovet och Tele2 Arena inom behagligt avstånd. Vintertid kan man åka skidor i närbelägna Hammarbybacken, med ett populärt utegym beläget vid foten, och som även sommartid ger en magnifik utsikt över hela Stockholm. På bekvämt avstånd ligger även Nackareservatet där du kan njuta av vackra omgivningar och natur året om. I reservatet finns även Söderbysjöns badplats, Hellasgården, löp- och skidspår och mountaintbikebanor.

Hanna Parwén - Mäklare Hammarby Sjöstad / Johanneshov

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

56 kvm

Avgift:

3 083 kr

Pris:

(63 393 kr/kvm) 3 550 000 kr
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Consector

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Film & Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Virkesvägen 17C Hammarby Sjöstad

HitCounter