Nybohovsbacken 79, 3tr

Liljeholmen / Stockholm kommun
4 200 000 kr
  • 3 Rum
  • 76 kvm

Solig balkong, stilfull interiör & underbar utsikt!

Med ett högt läge och underbar utsikt in mot stan ligger denna genomgående och stilfullt renoverade trea med moderna materialval & solig inglasad balkong!

Lägenheten präglas av ett härligt ljusinsläpp genom stora insynsfria fönsterpartier med utsikt mot Kungsholmen, Gröndal, Lilla Essingen, Reimersholme m.m. Disponeringen bjuder på generösa och sociala sällskapsytor, stor walk-in-closet, badrum med tvättdel och en solig och inglasad balkong belägen mot den lugna gården. Interiören är mycket stilfull och utgörs av genomgående parkett- och klinkergolv, stambytt kaklat badrum och smakfullt renoverat kök.

Föreningen är mycket välskött och har en stabil ekonomi. Vid ombildningen 2018 hade man 110 Mkr i lån och idag har man 32 Mkr i lån. Avgiften sänktes även fem år i rad mellan 2013 och 2017 och nyligen har bergvärme installerats vilket förväntas sänka driftkostnaden med ca 50%. Utöver detta så finns det även 16st hyresrätter kvar som kan betraktas som ett dolt kapital.

Området är mycket populärt tack vare närheten till naturen med bad och promenadstråk, gallerian och kommunikationerna. Runt husknuten ligger den omtyckta Pandaparken för lek och bus och nära den finns även både förskola och grundskola. Ett stenkast bort ligger sjön Trekanten med mysiga promenadstråk, badmöjligheter på sommaren och skridskoåkning på vintern. Nere på Liljeholmstorget ligger gallerian med 90 butiker, mataffärer och en mängd övrig service. Här finns även flertalet skolor & förskolor, röda linjens t-bana som tar dig till bl.a. city, Universitetet och Tekniska högskolan, Tvärbanan samt en mängd kompletterande bussar.

Varmt välkommen!

Nicklas Talvitie - Mäklare Liljeholmen

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

76 kvm

Avgift:

3 122 kr

Slutbud:

4 200 000 kr (55 263 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter