Sannadalsvägen 30, 2/2tr

Gröndal / Stockholm kommun
3 005 000 kr
  • 2 Rum
  • 45 kvm

Stilfull funkistvåa högst upp i huset!

Högst upp med ostört läge ligger denna genomgående & stilfulla funkistvåa med utsikt över området!

Här bjuds man på en ljuvlig atmosfär tack vare ogenerade fönsterpartier i genomgående läge med utsikt mot gården och ned mot Lustigkullavägen. Interiören utgörs av genomgående stilfulla parkett- och klinkergolv, smakfullt renoverat badrum med golvvärme samt ljust inrett kök i sober kulör. Disponeringen bjuder på sociala sällskapsytor, sovrum som rymmer dubbelsäng, god förvaring & badrum med tvättmaskin.

Välskött och stabil förening som amorterade 4 Mkr under 2018 och nu bara har 20 Mkr i lån fördelat på 113 bostäder, varav 16st fortfarande är hyresrätter vilket utgör ett stort dolt kapital. Både kabel-tv och bredband (fiber) ingår även i avgiften.
Eventuellt går det även att överta en lokal i grannhuset om 9 kvm för endast 625 kr/månad. Den är f.n. inredd som en musikstudio men kan även disponeras som arbetsrum, videoredigering, gaming, mancave, extra förråd eller dylikt.

Gröndal är som en småstad precis utanför tullarna. Runt husknuten finns det gott om mysiga promenadstråk och badmöjligheter i såväl Mälaren som Trekanten, med kiosk och faciliteter, där du även kan åka skridskor på vintern. En bit bort ligger Gröndals båtklubb med charmig hamnmiljö & möjlighet till båtplats. Ett stenkast från bostaden finns Sannadalsparken med klätterställning, gungor, sandlåda m.m. Utöver denna finns även ett flertal andra närliggande och välutrustade lekparker. Här finns även mataffärer, restauranger med uteservering, apotek, bibliotek, bageri, florist och mycket mer. Ett brett utbud av skolor och förskolor finns inom promenadavstånd för barn i alla åldrar. För den idrottsintresserade finns även stora Liljeholmshallarna, Vintervikens sporthall samt fotbollsplan med konstgräs. Kommunikationerna är mycket goda med ett antal bussar samt Tvärbana till bl.a. Solna och Liljeholmen. Väl i Liljeholmen finner man kompletterande bussar, t-bana, 4 mataffärer samt galleria med ca 90 butiker & en mängd övrig service. Man svingar sig på cykel till Hornstull på fem minuter.

Varmt välkommen!

Nicklas Talvitie - Mäklare Liljeholmen

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

45 kvm

Avgift:

3 012 kr

Slutbud:

3 005 000 kr (66 778 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter