Stamgatan 67, 3 tr

Stamgatan 67, 3 tr

Stockholm kommun
2 450 000 kr
  • 4 Rum
  • 86 kvm
Anmäl intresse

I eftertraktade Gamla Östberga ligger denna charmiga 4:a belägen högst upp med balkong i sydväst-läge helt utan insyn! Lägenheten har en tilltalande planlösning fördelat på 3 sovrum i perfekt storlek samt ett väl-omhändertaget kök i mycket gott skick. Genomgående fräscha ytskikt. Två av sovrummen samt köket är beläget mot en mysig skog med en lummig utsikt och ingen insyn. Vardagsrummet är väldigt luftigt och ljust med stora fönsterpartier i syd-västläge. Ni finner även en härlig balkong i bästa solläge med plats för ett mindre bord. I bostaden finns ett badrum (stambytt från år 2009-2011) samt en gästtoalett. Badrummet är helkaklat och har bättre standard och ljusare färg på kakel/klinker.
Här finns det även mycket goda förvaringsmöjligheter i form av rejäla garderober i hall och sovrum. Missa inte!


KOMMUNIKATIONER:
Goda kommunikationer med gångavstånd till tvärbana och pendeltåg vid Årstaberg. Med 10 minuters bussresa tar du dig till Liljeholmen, där finns Liljeholmens galleria med butiker och restauranger. Till Gullmarsplan tar du dig på 10 minuter med buss där du har förbindelser med tunnelbanans gröna linje. Med kommunaltrafiken tar man sig in till City på ca 20 minuter. Busshållplatsen ligger endast några meter från bostaden. Ni finner även bra cykel- och gångvägar anslutet från Östberga till Liljeholmen, Årsta, Globen, Söder Älvsjö etc.

Med bil tar du dig direkt ut på E:4an, Essingeleden, Söderledstunneln och Huddingevägen. Bilresan in till stan tar ca 7-10 min. Från vissa delar av Östberga kan man även se Södra länken som ligger några hundra meter från området.


OMRÅDET:
Östberga är ett område med ett utmärkt läge med närhet till Årstafältet, Gullmarsplan och Södermalm. Här finns mycket grönområden för härliga promenader eller löpturer runt Årstafältet. Stockholm stad diskuterar att under de närmsta 10 åren bygga ca 2500 nya bostäder i området och även bygga förskolor. Samtidigt så kommer kommunikationerna att förbättras dels med ny tunnelbanestation så att du enklare ska kunna ta dig kommunalt från Östberga till övriga stadsdelar. Redan år 2020 kommer arbetet med tunnelbanelinjen från Älvsjö-Fridhemsplan att sättas igång. Både Östberga och Årsta komma att få en tunnelbanestation.
Det planeras även för nya bostäder på Årstafältet vilket innebär att Årsta och Östberga nästan växer ihop. Det kommer att leda till att Östberga kommer bli mer attraktivt och lättare att upptäcka. Läs gärna mer på Stockholms stad hemsida.

I Östberga bor idag ca 5500 personer och området delas upp i två delar; Gamla Östberga och Östbergahöjden.
Gamla Östberga byggdes under sent 50-tal och kännetecknas av klassisk 50-tals arkitektur. Området byggdes av HSB och är en idag en av landets största bostadsrättsföreningar med ca 850 bostadsrätter. Östbergahöjden ligger alldeles i närheten och uppfördes under tidigt 70-tal och kännetecknas av bostäder väl genomtänkta planlösningar. Idag är den största majoriteten av bostäderna på Östbergahöjden ombildade till bostadsrätter. Bostäderna är eftertraktade tack vare dem öppna planlösningar, hiss i alla hus, generösa ytor etc. Östberga är idag ett populärt område och många som bor här flyttar inom området vilket verkligen bevisar att det är ett bra område att bo i. Det som dem som bor i Östberga ofta vill framhäva med området är trivsamheten och läget i en kombination med en fortsatt låg prisnivå på bostäderna jämfört med t.ex Årsta.

Här får du ett boende i lugna och barnvänliga kvarter med närhet till både grönska, god service och kommunikationer. En kortare promenad bort till Årstafältet finner ni bl.a driving range och ett område för spontanidrott. I området ligger ett flertal förskolor och skolor vilket gör det till ett bra läge för barnfamiljen. Östberga har även öppnat ett kulturhus där ni finner ett fräscht och nytt bibliotek. Det finns flera lokaler där organisationer och föreningar kommer att ordna olika aktiviteter. I Östberga kulturhus finns även öppen förskola och fritidsgård (https://biblioteket.stockholm.se/bibliotek/ostberga-bibliotek).
Inom Östberga finner ni en Coop nära som ligger intill den populära Stamparken. Det finns även ett jättemysigt och trevligt bageri på Stamgatan 2. I övrigt finner ni en pizzeria, livsbutik, sushirestaurang etc.

Hina Khatana - Mäklare Älvsjö

STORLEK:

4 Rum

BOAREA:

86 kvm

Avgift:

5 813 kr

Pris:

(28 488 kr/kvm) 2 450 000 kr

Aktuellt bud:

2 450 000 kr (28 488 kr/kvm)

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Stamgatan 67, 3 tr

HitCounter