Ljusstöparbacken 9C

Gröndal / Stockholm kommun
1 825 000 kr
  • 1 Rum
  • 22 kvm

Stilfull och välplanerad etta nära allt!

Varmt välkommen till denna stilfulla etta med väldisponerade ytor och centralt läge nära allt!

Här möts man av ett härligt ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier med utsikt mot den lugna gården. Disponeringen är mycket effektiv med stort badrum, praktisk köksdel och ett yteffektivt rum som rymmer säng, soffa, tv-bänk, matbord m.m. Interiören utgörs av stamrenoverat och smakfullt badrum med golvvärme, underbara tidsenliga detaljer, stilfulla golv och ljust målade väggar.

Möjligt med omgående tillträde!

Stabil förening med populär gemensamhetslokal (Snabbköpet), två gästlägenheter och flertalet lokaler som står i begrepp att ombildas till bostäder, vilket stärker ekonomin ytterligare!
På gården finns även en lekplats med tillhörande fotbollsplan.

Gröndal är som en småstad precis utanför tullarna. Runt husknuten finns det gott om mysiga promenadstråk och badmöjligheter i såväl Mälaren som Trekanten, med kiosk och faciliteter, där du även kan åka skridskor på vintern. En bit bort ligger Gröndals båtklubb med charmig hamnmiljö & möjlighet till båtplats. Ett stenkast från bostaden finns Sannadalsparken med klätterställning, gungor, sandlåda m.m. Utöver denna finns även ett flertal andra närliggande och välutrustade lekparker. Här finns även mataffärer, restauranger med uteservering, apotek, bibliotek, populära Lundbergs konditori, florist och mycket mer. Ett brett utbud av skolor och förskolor finns inom promenadavstånd för barn i alla åldrar. För den idrottsintresserade finns stora Liljeholmshallarna, fotbollsplan med konstgräs samt Vinterviken med sporthall, utegym och gratis tennis- och paddelbanor. Kommunikationerna är mycket goda med ett antal bussar samt Tvärbana till bl.a. Solna och Liljeholmen. Väl i Liljeholmen finner man kompletterande bussar, t-bana, 4 mataffärer samt galleria med ca 90 butiker & en mängd övrig service. Man svingar sig på cykel till Hornstull på fem minuter.

Varmt välkommen!

Nicklas Talvitie - Mäklare Liljeholmen

STORLEK:

1 Rum

BOAREA:

22 kvm

Avgift:

1 241 kr

Slutbud:

1 825 000 kr (82 955 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter