Elias Lönnrots väg 11B

Elias Lönnrots väg 11B

Bromma Blackeberg / Stockholm kommun
1 995 000 kr
  • 2 Rum
  • 49 kvm
Anmäl intresse

Ljus modern 2:a byggd 2016 med egen ingång och balkong i fritt läge!

Välkomna till denna ljusa fina 2:a med egen ingång och balkong i fritt läge i natursköna Blackeberg! Här bor ni nytt och modernt i en lägenhet byggd 2016 (ombyggd 2019) med genomgående stilrena materialval. Denna pärla bjuder på en rymlig hall med gott om förvaringsmöjligheter, ljust fint kök med matplats för 6 personer, luftigt vardagsrum och sovrum med plats för dubbelsäng samt utgång till balkong i fritt sydostläge. Lägenheten disponeras idag som en 2:a. Möjlighet finns att göra ett litet rum i den rymliga hallen och därmed en funktionell mini 3:a. Från lägenheten har ni endast ca 3 minuter till tunnelbanan, direkt närhet till Grimsta naturreservat och ca 10 minuter ner till Mälaren med strandpromenad, badplatser och fritidsaktiviteter.

Blackeberg är ett populärt område med lugna trevliga omgivningar. Här går ni bland uråldriga träd längs den västvända strandpromenaden på Mälarens vattenbryn. Gott om mäktiga badklippor och grillplatser där ni kan sitta och skåda de vackra solnedgångarna. Här finns också Kvarnvikens Kvarn, Båtklubben samt Kanaanbadet med det nyöppnade och mycket populära Trädgårdscaféet.

Den vackra och genuina bebyggelsen i Blackeberg är centrerad kring ett riktigt 50-talstorg med bland annat torghandel, Hemköp, restauranger, butiker, apotek, bibliotek, teater och gym (Puls och Träning). Här växer utbudet dessutom mer och mer för varje år. Varmt välkomna!

Jag kan området utan och innan, ring mig gärna om ni vill veta mer om alla tusen fördelar. Eller klicka på denna länk: https://notarblackeberg.se/

Varmt välkomna på visning!

Sara Sällström - Mäklare Bromma / Spånga

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

49 kvm

Avgift:

2 820 kr

Pris:

(40 714 kr/kvm) 1 995 000 kr

Aktuellt bud:

2 350 000 kr (47 959 kr/kvm)

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Ansvarig mäklare

Sara Sällström

Sara Sällström

0709-99 79 35


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Elias Lönnrots väg 11B Bromma Blackeberg

HitCounter